Cum a ajuns Simona Halep amantă. Dezvăluirea uluitoare despre viața personală a fostului număr 1 mondial WTA

Catinca Giosanu 12.12.2022, 10:56
Cum a ajuns Simona Halep amantă. Dezvăluirea uluitoare despre viața personală a fostului număr 1 mondial WTA

Simona Halep nu a avut noroc în dragoste. Jucătoarea născută la Constanța se confruntă cu probleme mari în prezent după ce a fost depistată pozitiv la o substanță interzisă. Ea speră că va reuși să dovedească că roxadustat a ajuns în organismul ei din greșeală. Însă acesta nu este singurul lucru care o preocupă pe Halep.

Fosta lideră mondială a trăit o dezamăgire mare în dragoste. Dubla campioană de Grand Slam a fost amantă fără voia ei.

Cum a devenit Simona Halep amanta fostului soț

Toni Iuruc, fostul soț al Simonei Halep, a divorțat cu puțin timp înainte să își unească destinul cu sportiva de la malul mării.

Presa centrală notează că Toni Iuruc era căsătorit atunci când a cunoscut-o pe fiica lui Stere Halep. Campioana de Roland Garros și Wimbledon visa să aibă doi sau trei copii cu omul de afaceri din Constanța. Ceva a intervenit între cei doi și s-a produs ruptura înainte să apuce să facă cununia religioasă.

Toni Iuruc a fost implicat într-un triunghi amoros

Potrivit România TV, Toni Iuruc era căsătorit cu Liana şi avea o amantă în momentul în care a început relația cu Simona Halep. Marea noastră campioană nu a ținut cont de faptul că milionarul avea o legătură cu altă femeie. Ea a avut încredere totală în afaceristul din Constanța. La final, s-a dovedit că s-a înșelat în privința lui.

Adevăratul motiv al divorțului dintre Simona Halep și Toni Iuruc

Playsport a scris recent despre motivele divorțului dintre Simona Halep și Toni Iuruc. Fostul soț al celebrei tenismene a trecut pragul mai multor clinici din Statele Unite ale Americii și din Europa. Milionarul machedon, care are mai multe afaceri în România, ar fi făcut mai multe investigații și a căutat posibilități de tratament pentru a putea avea copii.

Conform informațiilor Playsport, medicii i-au recomandat lui Toni Iuruc fertilizarea in vitro, dar familia lui nu este de acord cu această practică.

În prezent, Simona Halep este singură. Chiar dacă a divorțat de Toni Iururc, ea a continut să se întâlnească cu acesta. Omul de afaceri este convins că sportiva este nevinovată în cazul de dopaj și face tot ce îi stă în putință pentru a o ajuta să treacă peste acest impas.

Urmăriți Playsport.ro și pe