Cum a comentat Claudiu Keșeru faptul că nu a fost convocat de Mirel Rădoi la echipa națională. „De fiecare dată am răspuns prezent”

Gabriel-Alexandru Ioniță / 04.11.2021, 23:48
Cum a comentat Claudiu Keșeru faptul că nu a fost convocat de Mirel Rădoi la echipa națională. „De fiecare dată am răspuns prezent”

Claudiu Keșeru a fost titular la FCSB în victoria din deplasare cu Farul Constanța, scor 1-0. Atacantul de 34 de ani a fost schimbat de Edi Iordănescu în minutul 85 cu Constantin Budescu.

După meci, atacantul echipei roș-albastre s-a arătat mulțumit de jocul prestat de el și colegii lui. Keșeru a spus că FCSB putea să decidă partida mai devreme, cu toate că încă se văd urmele lăsate de Covid-19 în lotul lui Edi Iordănescu.

Claudiu Keșeru respectă decizia lui Mirel Rădoi de a nu-l convoca la echipa națională

De asemenea, Claudiu Keșeru a subliniat faptul că unii dintre coechipierii săi și-au îmbunătățit părerea de sine după venirea la echipă a lui Edi. Și a comentat și faptul că nu a mai fost convocat de Mirel Rădoi pentru meciurile naționalei României cu Islanda și Liechtenstein.

Pe ansamblu am avut o evoluție extrem de consistentă. Cred că am controlat destul de bine jocul, nu au avut ocazii foarte periculoase și puteam să decidem meciul mult mai devreme. (Lipsa meciurilor din ultima perioadă) Se vede, mai ales la jucătorii care au fost izolați, am văzut diferența la ei. Avem un efectiv destul de numeros, fiecare schimbare își aduce aportul.

Întotdeauna pot mai mult, dar pe ansamblu cred că mi-am pus amprenta pe strategia noastră de joc. Păcat că nu am reușit să marcăm mai mult. Am observat că unii dintre jucători nu erau conștienți de valoarea pe care o au. Acolo cred că e marea schimbare, să își dea seama că pot fi campioni. Întotdeauna antrenorul are mare parte din merit în ceea ce privește reacția echipei la vorbele lui. Nu suntem la potențialul maxim, dar evoluăm rapid.

(Cum a reacționat când a văzut că nu e convocat la națională) Simplu. Am văzut lista și nu am nimic de comentat. Sunt alegeri care nu îmi aparțin și pe care nu vreau să le comentez. Sunt concentrat la echipa de club. De fiecare dată când a fost nevoie am răspuns prezent. Nu cred că un antrenor trebuie să își explice alegerile. Sunt destul de matur încât să primesc o astfel de veste, ori că e bună, ori că e rea”, a spus Claudiu Keșeru la finalul partidei de la Ovidiu.

FCSB a ajuns la 7 victorii consecutive în Liga 1, iar Florin Tănase avertizează rivalele: „Încă nu suntem 100%”

Edi Iordănescu jubilează după victoria cu Farul: „Victorie de necontestat”. Care este secretul succesului și mesajul transmis lui Mirel Rădoi