Cum a distrus-o Simona Halep pe una dintre jucătoarele din circuitul WTA. Mesajul teribil apărut pe rețelele de socializare

Moldoveanu Camelia 01.11.2021, 17:20
Cum a distrus-o Simona Halep pe una dintre jucătoarele din circuitul WTA. Mesajul teribil apărut pe rețelele de socializare

Simona Halep a distrus-o pe Ons Jabeur după rezultatul din finala de la Transylvania Open. Jucătoarea de tenis din Tunisia a avut o reacție furtunoasă pe rețelele de socializare.

Fără să vrea, Simona Halep a distrus-o pe Ons Jabeur

Finala de la Transylvania Open 2021 s-a disputat între Simona Halep și Annet Kontaveit. Campioana României nu a putut trece peste durerile din zona spatelui și, după un meci perfect făcut în semifinale, a pierdut în fața sportivei din Estonia.

Pe lângă câștigarea marelui trofeu al turneului WTA 250, Annet Kontaveit a mai venit cu un alt scop în România. Ea a dat tot ce a putut pe teren pentru a prinde ultimul loc disponibil la Turneul Campioanelor. Dacă Simona Halep ar fi câștigat, Ons Jabeur ar fi rămas pe locul opt în clasamentul WTA și ar fi mers ea la turneul desfășurat la Guadalajara (Mexic).

Ons Jabeur a sperat până în ultima clipă că Simona Halep o să o ajute să-și păstreze locul, însă a fost nevoită să recunoască înfrângerea venită în mod indirect. Jucătoarea de tenis din Estonia a pus pe Twitter o fotografie în care o strânge de gât în glumă pe Annet Kontaveit.

Felicitări, Anett, chiar meriți acest loc. Între timp, în mintea mea”, a scris Jabeur.

Prezență incertă în următorul turneu, cel de la Linz

Pentru Simona Halep, urmează turneul mai mic, de la Linz. Totuși, românca ar dori să participe pentru că obiectivul principal este să acumuleze cât mai multe meciuri, în acest an. În 2022, Simona vrea să fie pregătită să atace iar cele mai mari și importante trofee. Prezența în Austria va depinde, însă, dacă va putea să reziste din punct de vedere fizic.

În momentul acesta sunt decisă să merg la Linz. Dar depinde de cum vor evolua durerile la spate, am avut și un junghi, nu știu ce să zic. Acum voi lua câteva zile de pauză, pentru că m-au chinuit durerile. Apoi vom discuta și vedem ce decizie vom lua. Sper să mă înțeleagă lumea, nu este ușor să joci așa, a declarat Simona Halep

Simona Halep: „Anett, m-ai zdrobit”

Anett Kontaveit a fost în mare formă, în acest sezon. A demonstrat-o și la Cluj, unde a câștigat finala.

Anett, m-ai zdrobit. Ți s-au deschis porțile către Turneul Campioanelor. Meriți să fii acolo, ai avut un an foarte bun și îti urez succes. Bucură-te de asta, ai avut o zi extraordinară, i-a transmis Simona, la finalul partidei

Campioana de la Roland Garros și Wimbledon s-a declarat mulțumită de trofeul pentru locul secund, chiar dacă spera să plece cu titlul.

E un trofeu, și chiar dacă e cel mai mic, e un trofeu și mă bucur pentru el. Echipa mea de acum e una bună, cu care mă simt bine, privesc doar spre viitor cu încredere și bucurie. Mă simt din ce în ce mai bine la antrenamente și pe teren. Bineînțeles că n-o să fie ușor, mă aștept și la momente mai grele, a comentat Simona Halep, la Digisport.

Urmăriți Playsport.ro și pe