Cum a „driblat” Toni Petrea întrebarea despre mutările câștigătoare de la pauza meciului cu Botoșani: „Nu contează asta”

Robert Zanfir / 21.11.2021, 23:04
Cum a „driblat” Toni Petrea întrebarea despre mutările câștigătoare de la pauza meciului cu Botoșani: „Nu contează asta”

FCSB câștigă cu FC Botoșani, 3-1, după un meci dramatic jucat pe Arena Națională. A fost primul meci al lui Toni Petrea în noul mandat pe banca roș-albaștrilor, dar și partida cu numărul 50 la conducerea roș-albaștrilor. Antrenorul a evitat un răspuns direct despre mutările câștigătoare de la pauza partidei

FCSB continuă seria excelentă din ultima vreme, în ciuda șocului produs la echipă de îndepărtarea lui Edi Iordănescu. Echipa lui Toni Petrea a câștigat cu 3-1 cu FC Botoșani, deși oaspeții au condus cu 1-0 după prima repriză.

Cum a driblat Toni Petrea întrebarea despre mutările câștigătoare de la pauza meciului cu Botoșani: „Nu contează asta”

Toni Petrea a debutat cu bine pe banca FCSB. Rămasă fără Edi Iordănescu și șocată de evenimentele din ultima vreme, echipa a revenit excelent după ce a fost condusă, la pauză, de FC Botoșani.

Antrenorul a fost întrebat după meci de introducerea lui Constantin Budescu, Valentin Gheorghe și a lui Ianis Stoica, oameni care au fost decisivi pe tabela de marcaj.

„A fost greu, foarte greu. Am pus presiune pe adversar, dar nu am reușit să ne creăm câteva situații clare. Am primit gol și ne-a cam amețit.

În repriza a doua am pus și mai mare presiune, am reușit să revenim și să câștigăm într-un final incendiar.

Eu zic că am avut agresivitate, dar nu am găsit soluțiile potrivite la momentul potrivit. Ne-a lipsit ultima pasă și ne-am complicat în anumite momente.

Avem un lot de jucători foarte valoros, așa că nu contează cine intră de la început, cine intră pe parcurs. Sunt jucători profesioniști și indiferent când intră trebuie să dea totul pe teren.

Keșeru nu știu dacă a fost supărat, ceva nu i-a convenit în jocul lui. Trebuie să înțeleagă. Urmează să ne pregătim mai bine și să facem mai multe jocul viitor.

Budescu e un jucător experimentat și nu cred că este afectat de critica antrenorului, patronului etc. Își face treaba și asta este cel mai important.

CFR Cluj are un avans de opt puncte, sunt o echipă experimentată. Asta contează foarte mult, dar sper ca noi să ne apropiem și să ne batem pentru primul loc.

Eu zic că e devreme să vorbim despre lupta la titlu. Se pot întâmpla multe lucruri până la final. Sunt multe echipe care pot produce surprize”, a declarat Toni Petrea la finalul meciului.

Nu știu dacă Toni Petrea a putut să schimbe foarte multe. Ne-a spus să jucăm fotbal, să jucăm de plăcere, pentru că avem foarte mare valoare.
Valentin Gheorghe

FCSB – FC Botoșani 3-1. ECHIPELE DE START

FCSB: Vlad – V. Crețu, Vinicius, Miron, Ov. Popescu – Olaru, Ad. Șut, Fl. Tănase – Cordea, Keșeru, Oct. Popescu
Rezerve: Straton, Haruț, Budescu, I. Cristea, I. Stoica, V. Gheorghe, Perianu, Oaidă, Radunovic
ANTRENOR: Toni Petrea

FC BOTOȘANI: E. Pap – Racovițan, Dawa, Șeroni, Țigănașu – E. Papa, Edjouma – Braun, E. Florescu – Santos – Ongenda
Rezerve: M. Contra, Patache, M. Roman, Kage, Fili, D. Croitoru, Petkovski, Tîrcoveanu, Souza
ANTRENOR: Marius Croitoru

Stadion: Arena Naţională (Bucureşti)
Arbitru: Mladinovici Horia Gabriel (Bucureşti) / A1: Mitruţi Daniel (Craiova), A2: Vatamanu Cosmin (Bucureşti)

A fost foarte bine, ne bucurăm că am vrut să câștigăm. Critici din partea patronului? După câteva zile a spus altceva. Știți că vorbește pe la televizor. Am avut o discuție la bază și era total opus de cum l-ați văzut la TV.
Constantin Budescu