FCSB 3-1 FC Botoșani. Rezervele l-au salvat pe Toni Petrea la revenirea pe banca echipei roș-albastre după un final absolut nebun de meci

Ștefănescu Dragoș / 21.11.2021, 22:27
FCSB 3-1 FC Botoșani. Rezervele l-au salvat pe Toni Petrea la revenirea pe banca echipei roș-albastre după un final absolut nebun de meci

FCSB și FC Botoșani s-au înfruntat pe Arena Națională în etapa cu numărul 16 din Liga 1. A fost primul meci pentru Toni Petrea de la revenirea pe banca echipei roș-albastre, iar acesta a fost extrem de inspirat în ceea ce privește schimbările pe care le-a efectuat în repriza secundă.


FCSB 3-1 FC Botoșani

Final de meci!

Min. 90+3: GOL FCSB! Florin Tănase închide meciul cu un șut plasat din 8 metri după o acțiune individuală.

Min. 90: Ianis Stoica nu a reușit să înscrie din 6 metri cu poarta goală. Tânărul  jucător al FCSB-ului a trimis pe lângă poartă după o intervenție a lui Pap în fața lui Valentin Gheorghe.

Min. 89: Ocazie uriașă pentru FC Botoșani! Hervin Ongenda a trimis un șut superb din voleu din marginea careului de 16 metri, iar mingea s-a dus în plasa laterală a porții lui Vlad.

Min. 86: GOL FCSB! Constantin Budescu trimite un șut-centrare din partea dreaptă, iar Ianis Stoica vine fără marcaj și înscrie lejer din 6 metri.

Min. 83: Intervenție fantastică a lui Andrei Vlad în situație de unu la unu cu Fili.

Min. 81: Valentin Crețu pătrunde în flancul drept și șutează peste poartă din unghi.

Min. 79: FCSB a trecut pe lângă golul de 2-1. Budescu a trimis puțin pe lângă poartă din poziție de unul la unul cu portarul.

Min. 78: GOL FCSB! Valentin Gheorghe îl învinge pe Pap cu un șut superb din întoarcere de la 18 metri.

Min. 69: Andrei Vlad reține fără probleme șutul trimis de Edjouma de la distanță.

Min. 68: Ongenda trimite peste poartă dintr-o lovitură liberă din marginea careului de 16 metri.

Min. 64: Ocazie FC Botoșani! Fili a împins mingea cu vârful piciorului din marginea careului, iar aceasta s-a scurs pe lângă bara porții lui Andrei Vlad.

Min. 58: Ocazie uriașă FCSB! Florin Tănase trimite peste poartă cu piciorul stâng din poziție foarte bună, după o pasă cu călcâiul a lui Keșeru.

Min. 53: Claudiu Keșeru trimite mult peste poartă cu un voleu din interiorul careului.

Min. 51: Florin Tănase șutează din 14 metri, fără mari probleme însă pentru Eduard Pap.

Min. 46: A început repriza secundă!

Final de primă repriză pe Arena Națională!

Min. 37: Andrei Vlad respinge în corner șutul bun în diagonală al lui Țigănașu.

Min. 24: GOL FC BOTOȘANI! Hervin Ongenda îl lasă pe Braun singur cu Andrei Vlad cu o pasă excelentă, iar fotbalistul german îl execută fără emoții pe portarul FCSB-ului.

Min. 1: A început meciul!


Cu câteva ore înaintea startului meciului, Gigi Becali a trimis un sobor de preoți la Arena Națională pentru a „curăța stadionul de rele”. Finanțatorul de la FCSB a considerat că, în urma turneului de DOTA 2 care s-a desfășurat recent pe cel mai mare stadion al țării, acolo „a rămas diavolul”.

Și singura variantă pentru ca jucătorii săi să poată avea succes în meciul cu FC Botoșani este ca stadionul să fie sfințit.


Echipele de start:

FCSB: Vlad – V. Crețu, Vinicius, Miron, Ov. Popescu – Olaru, Ad. Șut, Fl. Tănase – Cordea, Keșeru, Oct. Popescu
Rezerve: Straton, Haruț, Budescu, I. Cristea, I. Stoica, V. Gheorghe, Perianu, Oaidă, Radunovic
Antrenor: Toni Petrea

FC Botoșani: E. Pap – Racovițan, Dawa, Șeroni, Țigănașu – E. Papa, Edjouma – Braun, E. Florescu – Santos – Ongenda
Rezerve: M. Contra, Patache, M. Roman, Kage, Fili, D. Croitoru, Petkovski, Tîrcoveanu, Souza
Antrenor: Marius Croitoru

Stadion: Arena Naţională (Bucureşti)
Arbitru: Mladinovici Horia Gabriel (Bucureşti) / A1: Mitruţi Daniel (Craiova), A2: Vatamanu Cosmin (Bucureşti)


Echipe probabile:

FCSB: Andrei Vlad – Vali Creţu, Vinicius, Cristea, Radunovic – Olaru, Ovidiu Popescu, Florin Tănase – Cordea, Keşeru, Octavian Popescu

Rezerve: Straton – Miron, Haruţ, Şut, Budescu, Dumiter, I. Stoica,  Vali Gheorghe, Oaidă

Absenţi: Florinel Coman, Panţâru, Şerban, Burlacu, Mamut (accidentaţi)

Antrenor: Toni Petrea

FC Botoşani: Pap – Braun, Racoviţan, Dawa, Ţigănaşu – Papa, Edjouma, Ongenda – M. Roman I, Mateus, Kage

Rezerve: M. Contra – Petkovski, D. Croitoru, Sila, Ed. Florescu, Fili, Şeroni, Lupeta, Dragu

Antrenor: Marius Croitoru

FCSB – FC Botoșani, debut de foc pentru Toni Petrea

FCSB – FC Botoșani se va juca în această seară de la ora 20:30 pe Arena Națională din București. Partida face parte din etapa a 16-a a Ligii 1. Pentru formația roș-albastră va fi primul meci după plecarea lui Edi Iordănescu. Gigi Becali s-a mișcat rapid și l-a numit pe Toni Petrea în funcția de antrenor principal al FCSB-ului.

Înaintea partidei cu FC Botoșani, Toni Petrea a vorbit despre șansele pe care le are FCSB în lupta pentru titlu în acest sezon. Tehnicianul a recunoscut că misiunea roș-albaștrilor va fi dificilă și a subliniat că nu numai CFR Cluj este singurul adversar în lupta pentru titlu.

Gândurile mele se îndreaptă doar la ceea ce trebuie să fac acum , încerc să imprim echipei o evoluție cât mai bună.

Ținând cont că CFR e pe primul loc cu o diferență mare de puncte va fi dificil, dar nu trebuie să ne gândim doar la CFR, sunt mai multe echipe care pot emite pretenții la titlu anul ăsta. Trebuie să ne uităm și la celelalte echipe care vin din urmă”, a declarat Toni Petrea.

Plecarea lui Edi Iordănescu nu este o pierdere pentru FCSB

În ciuda schimbărilor de la FCSB,  Valeriu Iftime, consideră că partida de diseară va fi foarte grea pentru echipa sa, FC Botoșani. Patronul botoșănenilor crede că plecarea lui Edi Iordănescu nu a slăbit echipa roș-albastră.

Va fi un meci foarte greu pentru noi, dar eu sper ca istoria să nu se mai repete. Acum nu este niciun avantaj pentru noi faptul că a plecat Edi de la FCSB. Păi, ce legătură are?

Credeți că era altfel dacă rămânea Iordănescu jr? Fiți serioși!

Fotbaliștii știu unde este exact puterea! Nu pot fi păcăliți. E greu să faci o echipă la FCSB așa repede după problemele pe care le-au avut”, a spus Vasleriu Iftime, pentru Digi Sport.ro.