Cum a explicat Mihai Iosif eșecul cu Universitatea: „Noi am pierdut meciul, nu l-au câștigat ei!” Veste fabuloasă pentru fani

Robert Zanfir / 22.01.2022, 22:34
Cum a explicat Mihai Iosif eșecul cu Universitatea: „Noi am pierdut meciul, nu l-au câștigat ei!” Veste fabuloasă pentru fani

Mihai Iosif este convins că Rapid nu merita sa plece învins de pe terenul celor de la Universitatea Craiova. Antrenorul a declarat că revenirea echipei pe noul stadion Giulești ar putea avea loc în mai puțin de o lună.

Rapid a ratat începutul de an. Elvir Koljic a marcat pentru Universitatea Craiova, iar oltenii se desprind în lupta pentru locurile de play-off. Tot pentru primele 6 locuri se va bate și Farul. Gică Hagi este pe cale să mai dea o lovitură pe piața transferurilor.

Cum a explicat Mihai Iosif eșecul cu Universitatea: „Noi am pierdut meciul, nu l-au câștigat ei!” Veste fabuloasă pentru fani

Mihai Iosif a văzut meciul din tribune. Nu stat pe banca Rapidului, iar jucătorii i-au simțit lipsa. Antrenorul s-a arătat dezamăgit după meci.

„Am trăit meciul ca orice meci. Meritam să plecăm cu un punct de aici. Ultimii 20 de metri nu avut incisivitate, nu am atacat colțul scurt. Dacă eram mai atenți, puteam înscrie.

Cei noi sunt de o săptămână, încercam să îi integrăm cât mai repede. Avem nevoie de puncte. Nu pot să spun că sunt foarte fericit în acest moment.

Toate meciurile sunt foarte grele, e un campionat echilibrat. Azi nu am reușit, sper să reușim mai multe meciul următor.

Știrile astea sunt de adormit copiii, nu pentru noi. Nu m-ați auzit vreodată să vă spun că am avut patru absențe. Noi am pierdut meciul, nu l-au câștigat ei. Mergem mai departe”, a declarat și Mihai Iosif.

Veste uriașă pentru suporterii Rapidului

Mihai Iosif a vorbit și despre revenirea echipei pe stadionul Giulești. Antrenorul a ținut să le prezinte scuze suporterilor pentru rezultatul din Bănie.

„Sper în două, trei săptămâni să putem juca pe Giulești. Le mulțumesc suporterilor și îmi pare rău”, a mai declarat și Mihai Iosif.

Cu 32 de puncte, Rapidul rămâne pe locul 7. Universitate Craiova, pe de altă parte, urcă pe locul 4, cu 35 de puncte. Echipa lui Laurențiu Reghecampf are, astfel, o bună șansă de calificare în play-off.

CS Universitatea Craiova – Rapid 1-0! ECHIPELE DE START

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Papp, M. Constantin, Bancu – Screciu, Al. Crețu – Gustavo, Vînă, Ivan – Koljic

Rezerve: Lazar, Mitran, Vătăjelu, Mateiu, Markovic, Câmpanu, Baiaram, Căpățână, D. Sala
Antrenor: Laurențiu Reghecampf

Rapid: H. Moldovan – Acuna, Săpunaru, Dandea, J. Morais – Albu, Crepulja, R. Ilie – Sefer, Ad. Bălan, Stahl

Rezerve: Drăghia, Goge, Onea, Alami, Pănoiu, Kait, Carnat, Vojtus
Absenți: Belu, Al. Ioniță II, Hlistei, Dr. Grigore, Carnat (accidentați)
Antrenor: Mihai Iosif

Stadion: „Ion Oblemenco”, Craiova
Arbitri: Horațiu Feșnic, Ovidiu Artene, Mircea Orbuleț