Surpriza lui Gică Hagi e gata să se înfăptuiască! Ce transfer pregătește „Regele” pentru Farul Constanța

Robert Zanfir / 22.01.2022, 21:42
Surpriza lui Gică Hagi e gata să se înfăptuiască! Ce transfer pregătește „Regele” pentru Farul Constanța

Ronaldo Deaconu (24 de ani) este foarte aproape să semneze cu Farul Constanța. Mijlocașul va pleca liber de contract de la Gaz Metan Mediaș, unde a acuzat problemele financiare ale clubului.

Gică Hagi este pe cale să mai dea o lovitură pe piața transferurilor. Farul i-a adus în această iarnă pe Michael Omoh și pe Robert Moldoveanu și are speranțe în lupta pentru play-off. Dobrogenii se bat cot la cot cu Universitatea Craiova și cu Rapid pentru un loc între primele 6 echipe din fruntea Ligii 1.

Surpriza lui Gică Hagi e gata să se înfăptuiască! Ce transfer pregătește „Regele” pentru Farul Constanța

Farul a avut un sezon peste așteptări în acest campionat. Totuși, Hagi nu ratează ocazia de a întări echipa cu unul dintre cei mai apreciați jucători. Potrivit Fanatik, Ronaldo Deaconu va ajunge la Farul, după ce se va despărți de Gaz Metan Mediaș.

Conform sursei amintite, mijlocașul care a marcat cele două goluri senzaționale în poarta lui Dinamo va semna un contract pe doi ani și jumătate cu echipa lui Gică Hagi.

Secretul golurilor lui Ronaldo Deaconu. 1000 de șuturi pe antrenament

Ronaldo Deaconu a impresionat în prima parte a campionatului. Momentul de glorie al acestuia a fost la partida cu Dinamo. Atunci, a marcat două goluri fabuloase în poarta câinilor.

Mijlocașul a explicat, într-un interviu în exclusivitate pentru Playsport, că totul se rezumă la multă muncă și exercițiu.

„Nu e talent, este foarte multă muncă. Exercițiu. Ore de exercițiu. De mic lucrez la biomecanică. Tata mi-a zis că nu am un fizic extraordinar.

Nu sunt vreun Castern Jancker (n.r. fostul atacant al Germaniei și al lui Bayern Munchen- 1.93 m), nu o să am vreodată puterea lui, astfel că trebuie să mă evidențiez prin tehnică. Și am muncit și muncesc în continuare. În fiecare săptămână fac, separat, unul sau două antrenamente în care îmi exersez loviturile”, a declarat Ronaldo Deaconu pentru Playsport.

Ronaldo Deaconu a reușit 14 goluri și 22 de pase decisive în 59 de partide pentru Gaz Metan Mediaș, unde a ajuns în 2020.

ASA Târgu Mureș, Concordia Chiajna, HNK Gorica, Sepsi OSK și Gaz Metan sunt echipele pentru carea jucat Ronaldo Deaconu. Mijlocașul s-a format la Academia Gheorghe Hagi și a trecut și pe la Feyenoord.

Cică e foarte bun, eu nu-l știu. Trebuie să-l vrea antrenorul. Nu e un jucător pe care să-l iau eu. Eu iau doar jucători de excepție, care-mi plac mie
Gigi Becali, despre Ronaldo Deaconu