Cum a fost filmat în club Denis Alibec cu doar câteva ore înainte să intre în cantonamentul naționalei. Imaginile au ajuns pe net

Catinca Giosanu 07.06.2023, 14:14
Cum a fost filmat în club Denis Alibec cu doar câteva ore înainte să intre în cantonamentul naționalei. Imaginile au ajuns pe net

Denis Alibec a fost surprins într-un club de fițe, unde a petrecut până în zorii zilei. Deși a promis că nu va mai pune piciorul în cluburile de noapte, elevul lui Gică Hagi a comis-o din nou cu doar 48 de ore înainte să intre în cantonamentul “tricolorilor” pentru “dubla” cu Kosovo și Elveția din preliminariile pentru Euro 2024.

Denis Alibec, filmat într-un club din Capitală

Denis Alibec a fost văzut într-un club la scurt timp după ce campion cu Farul Constanța. Jucătorul de la malul mării nu s-a putut abține și și-a încălcat promisiunea făcută. În loc să se odihnească înainte de  “dubla” cu Kosovo și Elveția din preliminariile pentru Euro 2024, el a preferat să meargă la distracție, acolo unde a rămas până în zorii zilei.

Atacantul de la Farul Constanța a luat cu asalt sâmbătă seară clubul NUBA din București.

A petrecut cu prietenii până în zori și s-a distrat maxim

Elevul lui Gică Hagi nu a mers singur în club. Vedeta celor de la Farul Constanța s-a prezentat la fața locului cu doi amici. Cei trei au ales să stea la o masă ferită, pentru a nu atrage atenția.

Paparazzi de la Cancan.ro l-au surprins pe controversatul fotbalist în timp ce se distra în clubul din Capitală. Sursa citată arată că jucătorul lui Gică Hagi rareori a luat loc la masă. El a preferat să stea în picioare pe parcurscul petrecerii, de parcă ceva îl neliniștea.

De data aceasta, sportivul ar fi consumat mult mai puțin alcool și nu ar mai fi făcut exces de tutun. Dacă înainte făcea “trenuleț” cu paharele cu băuturi fine, weekendul trecut Denis a servit foarte puțin, semn că este pe drumul cel bun. El a preferat să danseze și să se relaxeze.

Atacantul nu a facut excese în club

Fotbalistul ar fi părăsit clubul în jurul orei 02:30. Elevul lui Gică Hagi a fost recunoscut de fani, care au insistat să se pozeze alături de el.

Chiar dacă a rămas până târziu în noapte la clubul din București, atacantul în vârstă de 32 de ani a avut grijă să își facă datoria de fotbalist. Sportivul s-a prezentat la timp la Mogoșoaia, acolo unde “tricolorii” s-au reunit pentru a pregăti “dubla” cu Kosovo și Elveția. Astfel, a dovedit, încă o dată, că pune preț mare pe carieră.

Imaginile cu Denis Alibec pot fi văzute AICI

Cum arată lotul lui Edi Iordănescu pentru dubla de foc cu Kosovo și Elveția

Portari: Ștefan TÂRNOVANU (FCSB, 1/0), Marian AIOANI (Farul Constanța, 0/0), Horațiu MOLDOVAN (FC Rapid 1923, 1/0)

Fundași: Andrei RAȚIU (Huesca | Spania, 11/1), Cristian MANEA (CFR Cluj, 21/2), Andrei BURCĂ (CFR Cluj, 17/1), Radu DRĂGUȘIN (Genoa | Italia, 5/0), Ionuț NEDELCEARU (Palermo | Italia, 24/2), Adrian RUS (Pisa | Italia, 17/1), Mario CAMORA (CFR Cluj, 9/0), Raul OPRUȚ (Hermannstadt, 3/0)

Mijlocași: Marius MARIN (Pisa | Italia, 10/0), Tudor BĂLUȚĂ (Farul Constanța, 11/0), Vladimir SCRECIU (Universitatea Craiova, 0/0), Darius OLARU (FCSB, 10/0), Nicolae STANCIU (Wuhan Three Towns | China, 58/12), Alexandru CICÂLDĂU (Ittihad Kalba | EAU, 29/4), Ianis HAGI (Rangers | Scoția, 24/2), Deian SORESCU (FCSB, 10/0), Olimpiu MORUȚAN (Pisa | Italia, 7/1), Florinel COMAN (FCSB, 5/0), Dennis MAN (Parma | Italia, 18/6), Valentin MIHĂILĂ (Parma | Italia, 10/1)

Atacanți: George PUȘCAȘ (Genoa | Italia, 34/10), Denis ALIBEC (Farul Constanța, 29/3), Louis MUNTEANU (Farul Constanța, 0/0)

Urmăriți Playsport.ro și pe