Starul de la Rangers, Ianis Hagi, luat cu asalt de fanii lui Galatasaray! Ultima apariție a românului i-a înnebunit pe turci

Giosanu Catinca 19.06.2021, 10:28
Starul de la Rangers, Ianis Hagi, luat cu asalt de fanii lui Galatasaray! Ultima apariție a românului i-a înnebunit pe turci

Ianis Hagi nu o duce bine doar pe plan profesional, ci și personal. Internaționalul român nu își petrece foarte mult timp pe rețelele de socializare și nici nu postează prea des. Cu toate acestea, fiecare postare a sa strânge zeci de mii de reacții. De curând, starul de la Rangers a fost luat cu asalt de fanii lui Galatasaray. Ultima apariție a românului i-a înnebunit pe turci.

Starul de la Rangers, Ianis Hagi, luat cu asalt de fanii lui Galatasaray!

Ianis Hagi, campion în Scoția cu Rangers, a creat isterie pe rețelele de socializare. Fiul ”Regelui” fotbalului românesc a postat o fotografie dintr-o vacanță în Spania, la un parc de distracții. Jucătorul de națională s-a adaptat noilor tendințe din modă și s-a afișat cu o frizură excentrică. Ianis a decis să facă o schimbare radicală de look. Noul look al ”prințului” Ianis a fost inspirat din frizura unui fotbalist profesionist englez care joacă ca mijlocaș pentru clubul din Premier League Leeds United și echipa națională a Angliei. Este vorba despre Kalvin Phillips.

Noul look al starului de la Rangers i-a atras atenția lui Florinel Coman. „Perla” lui Gigi Becali a reacționat cu un emoticon prin care lasă impresia că îi place noua frezură a lui Ianis.

Ianis Hagi, schimbare radicală de look, în timpul vacanței petrecute la Barcelona
Ianis Hagi, schimbare radicală de look, în timpul vacanței petrecute la Barcelona

Ultima apariție a românului i-a înnebunit pe turci

Fotografia postată de către Ianis Hagi a strâns peste 25 de mii de aprecieri în numai 2 ore. Majoritatea fanilor din secțiunea de comentarii i-au cerut acestuia să semneze cu Galatasaray. De altfel, el a spus, la un moment dat, că și-ar dori să joace pentru gigantul din Istanbul. Ianis se simte atașat de clubul la care tatăl său a scris istorie.

Îmi doresc (să ajung la Galata). Este un club pe care-l iubesc, am crescut cu el de mic, acolo m-am născut. Nu știu ce-mi rezervă viitorul, dar e clar că sunt atașat de acest club.”, a recunoscut mijlocașul lui Rangers, în urmă cu câteva săptămâni.

Presa din străinătate susțin că Ianis Hagi are mari șanse să ajungă la Galatasaray. Totul depinde însă de rezultatul alegerilor pentru conducerea clubului. Conform jurnaliştilor turci, Galata i-ar fi pregătit tricoul cu numărul 10 fiului „Regelui” fotbalului românesc.

Ianis Hagi, campion alături de Rangers

Ianis Hagi evoluează la Rangers din ianuarie 2020. În prima fază, tânărul în vârstă de 22 de ani a evoluat pentru campioana Scoției sub formă de împrumut. Ulterior, el a fost cumpărat definitiv de la Genk, în schimbul a 3,5 milioane de euro.

În sezonul 2020/2021, Ianis a înscris 8 goluri și a pasat decisiv de 15 ori, în toate competițiile.