Cum a fost jignit Răzvan Lucescu de un patron din fotbalul din Grecia: „Pleacă de aici!”

Catinca Giosanu 31.10.2022, 15:52
Cum a fost jignit Răzvan Lucescu de un patron din fotbalul din Grecia: „Pleacă de aici!”

Răzvan Lucescu, antrenorul lui PAOK Salonic, a fost luat în colimator după ce i-a provocat pe fanii lui AEK Atena. Dimitris Melissanidis, patronul lui AEK Atena, l-a atacat dur pe tehnicianul român în urma gestului făcut.

Răzvan Lucescu, criticat de Dimitris Melissanidis

Jucătorii lui Răzvan Lucescu au fost învinși duminică seară de AEK Atena, scor 0-2. Antrenorul român nu se aștepta să piardă meciul din campionatul de fotbal al Greciei. Mai mult, el i-a provocat pe fanii formației rivale.

Tehnicianul instalat pe banca celor de la PAOK a făcut un gest care a stârnit o mulțime de controverse. Acțiunea s-ar fi petrecut înainte de începerea meciului.

”Acum vrei sa dăm mâna? Pleacă!”

Răzvan Lucescu s-a îndreptat către patronul amfitrionilor, Dimitris Melissanidis, însă acesta l-a pus într-o ipostază jenantă. Oficialul a refuzat să dea mână cu antrenorul român și chiar l-a gonit.

Ai făcut ce ai făcut și acum vrei sa dăm mâna? Pleacă!”, i-ar fi spus patronul amfitrionilor lui Răzvan Lucescu, conform presei centrale.

Se pare că patronul lui AEK Atena s-a supărat din cauza gesturilor provocatoare pe care românul le-a făcut înainte de fluierul de start.

Gestul care l-a deranjat pe Dimitris Melissanidis

În momentul în care a ieșit Răzvan Lucescu a mers să vadă cum se prezintă terenul de fotbal, a fost fluierat de susținătorii lui AEK, iar el le-a răspuns ridicând mâinile, ca și cum ar fi vrut să-i provoace să facă și mai mult zgomot.

Hai, mai tare! Continuați!”, le-ar fi spus tehnicianul român fanilor lui AEK.

Situația din clasament după meciul de duminică

Meciul dintre AEK Atena și PAOK Salonic a contat pentru etapa a 10-a din campionatul de fotbal al Greciei.

După înfrângerea cu AEK Atena, echipa pregătită de Răzvan Lucescu a rămas pe locul cinci, cu 16 puncte, la distanță în spatele liderului Panathinaikos.

Fosta formație a lui Ladislau Boloni ocupă primul loc în clasament. Gruparea din Atena a acumulat cu 30 de puncte după 10 meciuri disputate.

Urmăriți Playsport.ro și pe