Cum a fost Simona Halep prinsă cu un alt bărbat de iubitul său! Povestea uneia dintre cele mai controversate momente din viața marii campioane (REMEMBER)

Ștefănescu Dragoș / 02.02.2022, 08:52
Cum a fost Simona Halep prinsă cu un alt bărbat de iubitul său! Povestea uneia dintre cele mai controversate momente din viața marii campioane (REMEMBER)

În afara terenului de tenis, Simona Halep a fost mereu foarte discretă. Viața personală a constănțencei a fost presărată de câteva relații care au fost ținute departe de ochii indiscreți ai presei. Unul dintre puținele momente controversate din trecutul Simonei este cel în care a fost surprinsă cu alt bărbat de către iubitul său.

Simona Halep, moment controversat în viața privată

Simona Halep este una dintre cele mai mari sportive ale României. Constănțeanca și-a clădit cariera de succes din tenis prin multă muncă și numeroase sacrificii. Tenisul fiind prioritatea Simonei, viața personală a fost mereu trecută pe planul al doilea. Înainte de a începe relația de dragoste cu Toni Iuruc, care i-a devenit soț, Simona a avut puține relații, acestea fiind ținute departe de ochii presei.

Andrei Mlendea este primul bărbat care i-a furat inima Simonei, pe când aceasta avea 18 ani. El era cel care o antrena pe Halep la vremea respectivă. Totul a durat până la începutul lui 2013, când au încheiat orice colaborare. Se pare că  Mlendea a fost concediat de tatăl Simonei, când acesta a simțit că între cei doi se leagă o relație.

Ulterior, Simona Halep a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Costa Sponte. Acesta este fiul lui Teia Sponte, un apropiat al lui Gigi Becali. Realația a fost confirmată chiar de bunica Simonei, cea care susținea că cei doi se vor căsători.

Se ia cu fiul lui Teia. E cipan de-ai noştri, taică-su fost cu noi, la Tulcea”, spunea bunica Simonei Halep, la acea vreme.

În mod total neașteptat, Simona și Costa s-au despărțit după un scandal uriaș. Potrivit presei, Halep ar fi fost surprinsă în compania unui alt bărbat. Escapada a pus punct imediat relației din Simona și Costa Sponte. În acea perioadă, constănțeanca a negat că ar fi avut o relație cu Costa.

Relații pasagere pentru Simona Halep

În anul 2015 s-a speculat foarte mult pe seama unei relații între Simona Halep și omul de afaceri Sorin Marin. Cei doi apăreau în foarte multe fotografii pe rețelele de socializare, acest lucru ducând la scenariul că între cei doi ar fi mai mult decât o simplă amiciție. Amândoi au negat însă zvonurile, iar mai târziu s-a dovedit că erau doar prieteni.

În 2017, au apărut mai multe fotografii în care Simona Halep apărea la brațul lui Radu Barbu, un fost jucător de tenis. În fotografiile făcute în stațiunea italiană Portofino, cei doi apăreau plimbându-se pe stradă sau relaxându-se la restaurant. Ulterior, niciunul dintre cei doi nu a dorit să comenteze zvonurile din presă.

Un an mai târziu, Theo Marius Pașa, un personaj destul de controversat, dădea de înțeles faptul că ar avea o relație cu Simona Halep. Omul de afaceri a fost văzut de mai multe ori în tribună la meciurile Simonei. La ceva timp, acesta a negat însă că ar avea o relație cu sportiva.

Nu a existat şi nu există o relaţie amoroasă între mine şi Simona Halep. Iubesc sportul, am studiat Liceul Sportiv şi Facultatea de educaţie fizică şi sport Constanța. Ca atare, sunt un fan al Simonei Halep şi al tuturor sportivilor, aşa cum cred că toţi românii ar trebui să fie… Este adevărat faptul că frecventez cafeneaua familiei Halep, unde l-am cunoscut pe tatăl Simonei, cu care am o relaţie bună de prietenie”, spunea Theo Marius Pașa.