Simona Halep cere ajutorul românilor. Drama care a tulburat-o pe campioana noastră

Moldoveanu Camelia / 01.02.2022, 17:52

Simona Halep a posta un mesaj pe contul ei de Instagram prin care le cere ajutorul românilor. Jucătoarea de tenis din Constanța a fost tulburată de drama prin care trece ofițerul de presă al Federației Române de Tenis (FRT), Adrian Macarie. Cel din urmă a suferit un accident vascular cerebral.

Simona Halep cere ajutorul

Jucătoarea de tenis a repostat pe contul ei de Instagram un mesaj postat și de Cosmin Hodor. Simona Halep încearcă  să-l ajute pe ofițerul de presă al Federației Române de Tenis (FRT). Adrian Macarie a suferit un accident vascular cerebral și se află internat în stare gravă la spitalul Bagdasar Arseni din Capitală.

Din păcate, colegul meu, Adrian Macarie, a suferit un accident vascular și se află în prezent internat la spitalul Bagdasar Arseni.

Întrucât starea lui este una precară are NEVOIE URGENTĂ de sânge, spitalul neavând suficiente resurse. Poate primi sânge din ORICE GRUPĂ!!!

Oricine este dispus să doneze sânge pentru el poate să meargă la orice centru de donare și să facă următoarele mențiuni: pacient Macarie Gheorghe Adrian, spital Bagdasar Arseni, secția Neurochirurgie 5.

Vă rog mult să îl ajutați! Vă rog, de asemenea, să distribuiți acest mesaj!”, a fost mesajul postat de Simona Halep și Cosmin Hodor.

Decizie neașteptată luată după Australian Open 2022

Simona Halep se aștepta la un parcurs mai mult la Australian Open. Meciul maraton cu Alize Cornet i-a stopat parcursul și românca a fost supărată pe acest eșec. Digisport informează că tenismena nu s-a simțit susținută total de staff-ul ei, în plus se pare că nu era mulțumită nici de colaborarea cu Marcu și Dobre. Așa că a decis să se despartă de cei doi. Mai ales că este mai departe de obiectivul ei, revenirea în top 10.

Clasamentul WTA a înregistrat modificări majore după încheierea Openului Australian 2022. Serena Williams a coborât de pe locul 59 WTA până pe poziția 244. De partea cealaltă, sora ei, Venus, a ajuns de pe poziția 347 până pe 464. Naomi Osaka a coborât și ea 71 de locuri, de pe 14 până pe 85. În schimb, Sofia Kenin (campioana din 2020) a coborât 82 de locuri, până pe al 95-lea.

Simona nu și-a putut apăra punctele câștigate anul trecut la Melbourne, iar coborârea din clasamentul WTA a venit firesc. Sportiva din România a coborât 8 locuri în clasament, până pe 23.

Vezi pe Playsposrt.ro ieșirea nervoasă pe care a avut-o Halep la adresa staff-ului, dar și a lui Toni Iuruc, în timpul meciului cu Alize Cornet de la Australian Open 2022.