Cum a fost surprins Florinel Coman după ce i s-a făcut dosar penal. „Șeptarul” lui FCSB are șofer de… milioane

Marian Cărăvan / 25.02.2021, 08:55
Cum a fost surprins Florinel Coman după ce i s-a făcut dosar penal. „Șeptarul” lui FCSB are șofer de… milioane

A fost prins la volan fără a avea permis de conducere, dar se plimbă în continuare cu mașina. Cum a fost surprins Florinel Coman după ce i s-a făcut dosar penal. „Șeptarul” lui FCSB are șofer de… milioane.

Cum a fost surprins Florinel Coman după ce i s-a făcut dosar penal. „Șeptarul” lui FCSB are șofer de… milioane

Florinel Coman s-a ales cu dosar penal după ce a condus fară permis valabil pe teritoriul României. Florinel Coman a fost în centrul atenției după evenimentele din ultimele zile. ”Mbappe” de România a comis-o după ce a gonit pe Autostrada A2 cu o viteză de 165 de kilometri pe oră. Mai mult, atacantul FCSB nu deținea nici permis de conducere valabil pe teritoriul țării. Actul pe care Coman l-a prezentat polițiștilor era unul obținut în Ucraina, motiv pentru care s-a ales imediat și cu un dosar penal. Acum are emoții mari. Riscă o pedeapsă cu închisoarea cuprinsă între 1 și 5 ani!

Destul de afectat de cele întâmplate, Florinel Coman își vede în continuare de fotbal. A plecat ultimul de la antrenamentul echipei sale. Tot cu mașina. Cum a fost surprins Florinel Coman după ce i s-a făcut dosar penal. De această dată nu a mai stat pe scaunul șoferului.„Șeptarul” lui FCSB are șofer de… milioane. Colegul său, Olimpiu Moruțan, îi va fi șofer în perioada următoare, precizează ProSport.

Olimpiu Moruțan intrase nu demult în gura patronului FCSB, după ce își achiziționase un bolid de lux. Un BMW Seria 8, pentru care ar fi plătit 100.000 de euro. Becali a luat foc când a auzit o așa grozăvie, chiar a spus că e o „mașină de pește” și i-a interzis fotbalistului să mai conducă o perioadă.

Cum a fost surprins Florinel Coman dupa ce i s-a facut dosar penal. „Septarul” de la FCSB are sofer de... milioane. Asa arata „masina de peste” a lui Olimpiu Morutan, actualul sofer al lui „Mbappe de Romania”
Cum a fost surprins Florinel Coman dupa ce i s-a facut dosar penal. „Septarul” de la FCSB are sofer de… milioane. Asa arata „masina de peste” a lui Olimpiu Morutan, actualul sofer al lui „Mbappe de Romania”

Gigi Becali, de partea lui Florinel Coman

Patronul FCSB este convins că Florinel Coman nu va fi închis după fapta sa. Gigi Becali e de partea jucătorului său, deși se gândește că toată povestea ar putea afecta un eventual transfer al lui Coman. Spășit, fotbalistul a vorbit cu patronul roș-albaștrilor.

Eu mă bucur acum că o să se cumințească mai mult. I-am spus: ‘Nu faci pușcărie pentru asta’, iar el tremura. I-am spus: ‘Florinele, ăia care dau pe tine 20 de milioane se interesează cu totul despre tine. Îi interesează lucrurile astea’.
E grav, dar nu rău, pentru că el a luat un carnet și e înregistrat acolo. Dacă se duce miliția din România să facă anchetă acolo, nu poate. Să vadă dacă e înregistrat, nu poate”, a spus Gigi Becali, pentru Realitatea Sportivă.

Florinel Coman, 22 de ani, are o cotă de piață de 5,5 milioane de euro.