Cum a fost umilit un jucător preferat de Gigi Becali. Fotbalistul a povestit unde s-a rupt totul pentru el

Giosanu Catinca / 25.11.2021, 23:46
Cum a fost umilit un jucător preferat de Gigi Becali. Fotbalistul a povestit unde s-a rupt totul pentru el

Alexandru Buziuc a avut mare noroc în vara lui 2020, când a fost transferat de la Academica Clinceni la FCSB. El a venit la formația bucureșteană, la cererea expresă a patronului Gigi Becali. Și l-a convins repede pe latifundiar, căci după doar câteva meciuri, acesta a declarat că Buziuc este noul său favorit.

Alexandru Buziuc, dezvăluiri despre drama petrecută la FCSB

Omul de afaceri spune adesea că jucătorii nu trebuiesc lăudați prea mult, căci li se urcă la cap, iar asta poate influența evoluțiilor lor. Ei bine, nici atacantul trecut pe la FC Vaslui sau Gaz Metan nu a putut demonta această idee.  Cel ce a fost numit rapid de presă ”jucătorul preferat” al lui Gigi Becali, nu a reușit să se impună în tricoul roș-albastru.

Episodul ”fatal” pentru Alexandru Buziuc la FCSB s-a petrecut în primăvara acestui an, la un meci pe care vicecampioana l-a câștigat în fața Chindiei, 1-0. La partida cu gruparea dâmbovițeană, patronul l-a introdus pe teren pe Buziuc la pauză, în locul lui Oaidă. Ceva nu a mers bine, iar managerul formației bucureștene l-a înlocuit pe Buziuc în minutul 79. În locul său a fost introdus Ante Vukusic, jucător în vârstă de 30 ani.

Cum a fost umilit de Gigi Becali

Atacantul, care a ajuns între timp la CS Mioveni, a rememorat acele momente și a explicat public cum a gestionat situația umilitoare în care a fost pus.

Singura discuție (n.r.- cu Gigi Becali) a fost când am semnat contractul. Am sunat pe cineva de acolo, mi l-a dat la telefon, am discutat un minut-două și atât. Totul s-a rupt după evoluția slabă cu Chindia, când m-a băgat pe teren și am fost scos după 20-30 de minute.

E foarte greu de descris (n.r.- ce a simțit în acel moment). Am fost foarte supărat, pe mine, pe ce s-a întâmplat, că nu mi-a ieșit jocul, că am fost schimbat. S-a terminat meciul, toată lumea a venit la mine și m-a încurajat. M-au ajutat foarte mult mesajele colegilor.

Nu cred (n.r.- dacă prefera să discute atunci cu Becali). Atunci, la nervi, erau alte discuții, probabil pe un ton nepotrivit. Am ajuns seara acasă, am fost foarte supărat, am stat 5-10 minute în mașină până să intru în casă, dar am stat câteva zile cu familia și m-am liniștit.”, a spus Alexandru Buziuc, pentru digisport.ro.