Cum a încercat Neagoe să mascheze eşecul dureros: „Dacă noi inventăm regulamente…”

George Drafta 07.02.2023, 00:02
Cum a încercat Neagoe să mascheze eşecul dureros: „Dacă noi inventăm regulamente…”

Antrenorul oltenilor a pus înfrângerea în faţa Farului şi pe seama deciziei luată de Andrei Chivulete în minutul 33.

Atunci centralul a dictat penalty pentru gazde în urma unui contact între Arlauskis şi Mihai Popescu.

Iniţial decizia cavelurului fluierului a fost fault în atac, dar ea a fost schimbată după analizarea fazei pe minitoarele VAR.

„Noi am jucat slab, asta da, ştiu, dar să rupi meciul să dai asemenea penalty nu înţeleg. Ce piedică să pună când are mingea? Prima oară a dat fault în atac. Dacă noi inventăm regulamente.. Am jucat slab, dar era 1-0, nu mai trebuie să dăm penalty.

Dar judecăm cum vrei noi. Nu mai contează ce vreau eu, eu cred că jucătorul Farului l-a obstrucţionat. La VAR nu s-au mai făcut greşeli? Dar nu de asta nu am pierdut. Am discutat puţin cu jucătorii, o să facem o analiză”, a protestat Neagoe la finalul întâlnirii.

5 schimbări nu erau suficiente

Neagoe aşteaptă mai mult de la jucătorii săi, care se pregătesc de două examene extrem de importante. Vor întâlni CFR şi FCSB în următoarele două etape.

Eugen Neagoe simte presiunea după un început nu tocmai bun de an
Eugen Neagoe simte presiunea după un început nu tocmai bun de an

„Sincer aş fi schimbat toată echipa la pauză. Trebuie să ne schimbăm mentalitatea, să intrăm agresivi. Am intrat relaxaţi, am crezut că vine mingea la noi, dar fără efort nu se poate. Greşelile pe care le-am făcut le cunoaştem. Vom analiza, veneam după o victorie frumoasă, am întâlnit o echipă bună.

Trebuie să schimbăm jocul, poate vom face nişte modificări în echipă cum am făcut la pauză, vom arăta altfel. Nu este nimic pierdut, eu asta cred, mai sunt 6 etape şi apoi încă 10, 16 jocuri în care se poate întâmpla orice. Problema este la noi, trebuie să intrăm altfel în teren”, a făcut calculele Neagoe.

Se îndepărtează de obiectiv

Dacă ar fi câştigat, oltenii lui Neagoe ar fi fost la 6 puncte de lider. Aşa diferenţa faţă de primul loc este de 10 lungimi. Nistor cere constanţă pentru ca echipa să prindă măcar podiumul.

Nistor este de 3 ani la Universitatea Craiova
Nistor este de 3 ani la Universitatea Craiova

„Parcă am trăit acelaşi meci de la Botoşani. Aici am început de la 2-0, păcat că am avut acele ocazii, puteam egala şi pe final… Nu am fost la nivelul la care trebuia, nu asta este valoarea noastră, este păcat că avem aceste fluctuaţii, dacă vrem să fim acolo sus, nu avem voie să le avem.

Câţi antrenori ar veni tot noi trebuie să jucăm să scoatem echipa de unde este. Să sperăm să nu mai facem aceste greşili copilăreşti care se repetă la două etape. Suporterii vin după noi, avem condiţii extraordinare. Caracterele puternice se văd la greu. Eu nu mă gândesc la campionat ci să fim matematic în play-off, până atunci aşteptăm”. a menţionat Nistor.

Urmăriți Playsport.ro și pe