Discurs manifest al lui Vătăjelu după înfrângerea de la Ovidiu: „Poate e timpul să plece 15 jucători, am fost penibili”

George Drafta 06.02.2023, 23:25
Discurs manifest al lui Vătăjelu după înfrângerea de la Ovidiu: „Poate e timpul să plece 15 jucători, am fost penibili”

Fundaşul celor de la Universitatea Craiova a fost extrem de dur în analiza sa de la finalul partidei care a închis etapa a 24-a a Superligii.

O nouă înfrângere pe teren străin pentru olteni a declanşat furia în vestiarul alb-albaştrilor. Vătăjelu a povestit totul după ultimul fluier al lui Andrei Chivulete.

Oltenii au pierdut şi în precedenta deplasare din Superligă, 1-0 la Botoşani
Oltenii au pierdut şi în precedenta deplasare din Superligă, 1-0 la Botoşani

„Multe nu sunt de zis, am avut şedinţă, Mister e supărat, am fost penibili chiar dacă ne-am mai revenit în a doua repriză. Îmi pare rău, începând cu mine, chiar şi aşa penibili am avut ocazie să egalăm, dar era nedrept dacă stăm să uităm la ce s-a jucat până atunci.

Trebuie să băgăm capul în pământ, doar noi putem să o scoatem la capăt. Aceste fluctuaţii nu ne prind bine deloc şi chiar fluctuaţiile dintre reprize. În ultimul timp ne revenim în a doua parte, însă ne trezim prea târziu şi nu mai avem acel mic noroc ca să facem măcar un egal”, a fost declaraţia fotbalistului trupei din Bănie.

Cere să fie dat afară!

Chiar dacă mereu antrenorii sunt cei care plătesc pentru lipsa rezultatelor, Vătăjelu propune o revoluţie pe Ion Oblemenco. Şi consideră că de această dată întreg lotul ar trebui restructurat din temelii în urma acestor prestaţii sub aşteptări.

Propunerea lui Propunerea lui Vătăjelu l-ar surprinde cu siguranţă şi pe Mihai Rotaru © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Propunerea lui Vătăjelu l-ar surprinde cu siguranţă şi pe Mihai Rotaru © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

„Este o perioadă foarte proastă, vina e a noastră a jucătorilor, aşa zice toată lumea că pleacă toţi antrenorii de la noi pentru că suntem slabi. Poate e timpul să plece 15 jucători, nu ştiu, poate o să se întâmple, poate e un început. Aş putea să zic foarte multe lucruri la cald.

Suntem acolo sus, nu e mare diferenţă, dar aveam mare încredere în meciul de astăzi. Trebuie să câştigăm cu CFR-ul, dar dacă ne prezentăm aşa e greu. Este adevărat, suntem cu moralul praf în acest moment”, a mai transmis fundaşul.

Coşmarul Mazilu

Adrian Mazilu a fost ca o piază rea pentru olteni. Prestaţia atacantului marinarilor l-a impresionat şi pe Viorel Moldovan.

Mazilu le-a făcut viaţa grea fundaşilor lui Neagoe
Mazilu le-a făcut viaţa grea fundaşilor lui Neagoe

„Bravo, copile! Pe mine m-a impresionat. Nu am văzut de mult un jucător în Liga 1 care să atace profunzimea ca el. Am văzut câteva demarcări extraordinare. Așa mi-a zis mie un antrenor odată,  dacă vrei să ajungi atacant mare, atacă profunzimea!

Dejoacă pasul la ofsaid și pleacă! Exact ce a făcut el în seara asta. M-a uns pe suflet. Chiar dacă a ratat, a și reușit să înscrie la colțul scurt, cu sânge rece. L-a executat pe Arlauskis, portar cu experiență, și am văzut niște demarcări frumoase. Superb!”, a fost concluzia fostului internaţional la Orange Sport.

Urmăriți Playsport.ro și pe