Cum a pierdut Gigi Becali o mică avere! O echipă din Premier League l-a vrut pe Ianis Stoica, după ce l-a ratat pe Florinel Coman

Robert Zanfir / 06.01.2022, 19:04
Cum a pierdut Gigi Becali o mică avere! O echipă din Premier League l-a vrut pe Ianis Stoica, după ce l-a ratat pe Florinel Coman

Gigi Becali ar fi câștigat o sumă considerabilă, dacă ar fi acceptat una dintre ofertele pentru Ianis Stoica. Atacantul FCSB ar fi fost și pe lista celor de la Crystal Palace, care l-au ratat în urmă cu doi ani și pe Florinel Coman.

Ianis Stoica este unul dintre tinerii declarați netransferabili de către Gigi Becali. Patronul FCSB spune că nu a venit timpul despărțirii de „perla” roș-albaștrilor. Playsport a prezentat în exclusivitate despre interesul celor de la Arsenal. Mai mult, englezii au vorbit și despre o posibilă „afacere” cu Liverpool.

Cum a pierdut Gigi Becali o mică avere. O echipă din Premier League l-a vrut pe Ianis Stoica, după ce l-a ratat pe Florinel Coman

Ianis Stoica și Octavian Popescu rămân oamenii cu cea mai bună carte de vizită de la FCSB. Tineri și cu un potențial enorm, cei doi sunt urmăriți de multe cluburi cu greutate din Europa.

Sezonul de toamnă l-a adus, însă, în lumină pe fiul lui Pompiliu Stoica. Cu 7 goluri și 3 pase decisive în cele 18 prezențe în toate competițiile, atacantul a provocat interesul mai multor cluburi din Premier League.

Playsport a vorbit pe larg despre oferta celor de la Arsenal. Presa din Anglia a plusat printr-o posibilă intervenție a rivalilor de la Liverpool.

Multe dintre calităţile lui Ianis Stoica îl recomandă pe jucător la Liverpool, sub comanda lui Jurgen Klopp, în ciuda discuţiilor despre un posibil transfer la Arsenal,
liverpool.com.

Crystal Palace, pe urmele lui Ianis Stoica

Mai aproape de pretențiile lui Ianis Stoica ar putea fi însă Crystal Palace. Echipa pregătită de Patrick Vieira s-ar fi alăturat celor doi granzi din Premier League, în încercarea de a-l aduce în Anglia pe jucătorul născut la București.

Legăturile dintre Crystal Palace și fotbalul românesc nu ar fi noi. Echipa clasată pe 11 în Premier League l-a dorit și pe Florinel Coman. În urmă cu doi ani, englezii chiar ar fi pus pe masă o sumă de 8 milioane de euro, chiar înainte ca „Mbappe” să se accidenteze.

Căderea care a urmat în cariera lui Florinel Coman, după accidentarea cu Backa Topola, este arhicunoscută.

Crystal Palace și românii, dragoste imposibilă

Crystal Palace este unul dintre cele 7 cluburi londoneze din Premier League. Fundată în 1905, în același an cu Chelsea, Palace își joacă meciurile de acasă pe Selhurst Park, din sudul Londrei.

Gabi Tamaș, Denis Alibec și Dan Petrescu, ca manager, sunt alți români curtați de-a lungul timpului de echipa din Selhurst.

Lucrurile sunt clare cu Ianis Stoica. Că am cerut eu pe Ianis Stoica 10 milioane, deși mi se dăduse 7 milioane, este altă treabă. Știu eu de ce am cerut banii ăia și știu și de ce am spus lucrul ăsta public.

Însă, la mine lucrurile sunt foarte clare. Nu o să vedeți voi că o să plece de la mine jucători de 18, 19 ani. Nu o să dau eu drumul la fotbaliști tineri de la FCSB după două, trei dușuri făcute în vestiarul echipei mele. Dennis Man ați văzut câți ani a jucat la mine?

Credeți că nu am tot avut oferte pentru el până să îl las să plece la Parma? Știu foarte bine cât am fost bătut pe la cap cu Dennis Man
Gigi Becali