Gigi Becali îi pune „frână” lui Octavian Popescu și anunță că le refuză pe Real Madrid și Barcelona

Olteanu Ștefan / 06.01.2022, 16:40

Întrebat dacă îi va da liber la transfer lui Octavian Popescu în această iarnă, Gigi Becali a răspuns în stilul caracteristic. Finanțatorul FCSB a spus, mai în glumă, mai în serios, că nu îi va da drumul jucătorului său nici măcar dacă vor veni oferte de la Real Madrid și Barcelona.

Octavian Popescu rămâne la FCSB! Gigi Becali a lămurit situația fotbalistului de 19 ani

Presa din Cehia a scris în urmă cu câteva zile despre interesul Slaviei Praga pentru Octavian Popescu, însă Gigi Becali nici nu vrea să audă de un posibil transfer. Inițial, patronul FCSB a spus că formația cehă „nu are bani” pentru a visa la transferul lui Tavi Popescu, însă acum a venit cu o reacție și mai vehementă.
Becali susține că fotbalistul de 19 ani este netransferabil și nici măcar Real Madrid sau Barcelona nu l-ar putea achiziționa în această fereastră de transferuri.
Motivul? Gigi Becali vrea să profite de calitățile lui Octavian Popescu în acest sezon și speră să cucerească titlul în Liga I. În aceeași situație cu Tavi Popescu se află și Ianis Stoica, atacant despre care PlaySport.ro a dezvăluit în exclusivitate că este dorit de Arsenal Londra.

Hai că nu vreau ca Tavi Popescu să o ia razna. Poate să îl caute și Barcelona sau Real Madrid. El este netransferabil. Nu o mai tot dați cu Slavia Praga că nu mă interesează nicio ofertă pentru el. Tavi trebuie să joace la noi și să ne ajute să câștigăm campionatul.

Am văzut că tot o dați că am primit oferte pentru Tavi. Nu! Nu se pune problema ca el să plece. Ați văzut cât a stat Dennis Man la noi? Nu o să îmi plece mie Tavi și cu Ianis Stoica la 19 ani. Ei trebuie să joace câțiva ani la noi”, a transmis Gigi Becali, potrivit ProSport.

Impresarul Victor Becali, reacție amuzantă cu privire la interesul Slaviei pentru Octavian Popescu

Despre interesul cehilor a vorbit și Victor Becali. Agentul a avut, în mare, aceeași părere cu vărul său, Gigi Becali. Acesta e convins că Slavia Praga nu are puterea financiară de a-l transfera pe Tavi Popescu. Mai mult, Victor Becali a făcut și o paralelă amuzantă între jucător și supermodelul Naomi Campbell:

Cine a spus asta? A, presa din Cehia. Și tu crezi ce spune presa din Cehia? O fi, tată, un interes. L-o dori Slavia Praga. E dreptul celor de acolo să îl dorească pe jucător.

Așa, ca să îți dau un exemplu, oricine poate să o dorească pe Naomi Campbell, dar trebuie să mai vrea și fata. Nu cred că se pune problema unui astfel de transfer”, a spus Victor Becali, conform sursei menționate.

În acest sezon, Octavian Popescu a marcat 4 goluri și a oferit două pase decisive în 19 meciuri jucate pentru FCSB.
Cota lui de piață este de 1.9 milioane de euro, conform Transfermarkt, fiind al 4-lea cel mai valoros fotbalist din lotul FCSB-ului.