Cum a pierdut Mihaela Buzărnescu 100.000 de euro. Jucătoarea de tenis nu a câștigat procesul cu fostul său antrenor

Gabriel-Alexandru Ioniță 21.11.2022, 07:15
Cum a pierdut Mihaela Buzărnescu 100.000 de euro. Jucătoarea de tenis nu a câștigat procesul cu fostul său antrenor

În urmă cu doi ani, Mihaela Buzărnescu l-a dat în judecată pe Septimiu Frățilă, fostul ei antrenor. Jucătoarea de tenis în vârstă de 34 de ani a susținut la momentul respectiv că i-a împrumutat acestuia, în mai multe tranșe, suma totală de 100.000 de euro. Iar el nu dorea să îi returneze acești bani.

Mihaela Buzărnescu a pierdut procesul cu fostul ei antrenor, Septimiu Frățilă

Buzărnescu a primit însă o veste proastă în această speță. Instanța i-a dat dreptate lui Frățilă și a considerat că acei bani reprezentau de fapt salariul lui pe mai multe luni, bani pe care nu îi primise la timp. Astfel, jucătoarea aflată în prezent pe locul 392 în clasamentul WTA nu va primi înapoi acea sumă. În plus, ea va fi nevoită să achite și cheltuielile de judecată din acest dosar, evaluate la circa 8.000 de lei.

În opinia judecătorilor, tenismena nu a dovedit faptul că sumele virate în contul fostului său antrenor în datele de 25.06.2018, 27.06.2018, 01.07.2018, 23.07.2018 au reprezentat împrumuturi acordate, iar împrumutul acordat în data de 04.08.2018 a fost returnat de pârât în data de 06.08.2018.

Prin urmare, instanța a constatat că, la data introducerii acțiunii, pârâtul nu mai datora reclamantei sume de bani cu titlu de împrumut”, au notat cei de la justnews.ro.

De ce a vrut jucătoarea de tenis să se retragă prematur din activitate

Recent, Mihaela Buzărnescu a dezvăluit că în 2017 a fost aproape de a se retrage din tenis. La acea vreme, motivul era reprezentat de accidentările repetate.

„Eu simțeam că nu mai pot să joc și am zis să fac doctoratul! Părinții, psihologul și preparatorul fizic credeau mai mult în mine decât credeam eu. Îmi spuneam că mai pot să joc și că mai am de demonstrat că pot ajunge și mai sus în tenis. Eu nu mai credeam și au fost niște clipe horror în perioada aceea. Nu vreau să îmi mai amintesc în viața mea, a fost groaznic!

Ajungi la 25 de ani, ai făcut atâtea sacrificii, ai cheltuit atât și ești la 0, nu știi ce faci! În anul acela, când am început eu să joc, deci la 27 de ani, eram pe locul 900. Am zis că e ultimul an, aveam clasamentul înghețat în 2017. La finalul anului mă las, tragem linie și văd ce naiba fac că nu mai pot. Și cred că a fost un mare atu relaxarea cu care am jucat. La finalul anului am ajuns pe locul 80”, a povestit jucătoarea de tenis în cadrul podcastului „Vin de-o poveste”, găzduit de Radu Țibulcă.