Cum a rămas Raluca Arvat de la PRO TV fără serviciu. Bruneta a plecat de la postul care a făcut-o celebră pentru a sta mai mult cu fiul ei

Andrei Alexandra 14.01.2023, 11:01

Raluca Arvat a fost unul din cele mai cunoscute nume pentru fanii sportului din România. Timp de 20 de ani simpatica brunetă a prezentat cel mai important jurnal de sport, cel de la PRO TV. Raluca a fost imaginea Știrilor de sport de la PRO TV timp de 20 de ani.

Raluca Arvat a motivat decizia de a părăsi postul care a făcut-o celebră

Lumea a fost surprinsă când Raluca a decis să plece din postura pe care a deținut-o timp de 20 de ani. Se întâmpla în 2016, la un an după ce prezentatoarea devenise mamă. Acesta a fost principalul motiv care a convins-o că are nevoie de o schimbare. Mai ales că job-ul la PRO TV o solicita din plin, iar acest lucru o împiedica să petreacă mai mult timp alături de cei dragi.

Voiam să am mai mult timp pentru copil şi pentru familie. Pur şi simplu, am vrut timp pentru familie şi pentru copil. Nu a existat un alt motiv. În Pro TV nu aveam timp pentru aceste lucruri. Eu aveam un program de muncă ciudat, stăteam foarte mult la serviciu. De asta am şi făcut copilul la 39 de ani. Când eram doar eu şi cu mine nu mă deranja, mergeam de plăcere la treabă. Dar de când a apărut şi Tudor, e mult prea frumos. E lucrul cel mai important în viaţă, de fapt, că serviciul e serviciu, explica Raluca într-un interviu acordat publicației VIVA, în urmă cu ceva timp.

Asta nu înseamnă că Raluca a rămas acasă. Prezentatoarea s-a angajat la Televiziunea Română, mai precis la TVR 2, după ce s-a întors din concediul de maternitate.

De ce a ținut departe de ochii presei viața personală și relația în care este implicată

Raluca Arvat este cunoscută pentru zâmbetul cu care a cucerit inimile iubitorilor sportului din România. Cu toate acestea, prezentatoarea s-a remarcat și prin discreția de care a dat dovadă. Bruneta nu este genul care să fie prezentă în paginile presei mondene și exact acest lucru a urmărit și ea. Fostul star PRO TV nu a dorit ca viața ei privată să fie la vedere, indiferent că vorbim de publicații sau de rețelele sociale. Femeia este implicată într-o relație serioasă, cu tatăl băiețelului ei, Bogdan.

Eu am preferat întotdeauna să am o viață discretă. De aceea îmi trăiesc viața pentru mine însămi și pentru cei din familie. Experiențele și amintirile frumoase sau mai puțin frumoase pe care le adun, în viață, sunt ale mele. De aceea nici nu vreau să fac paradă cu ele. Nu fac ceva doar ca să am ce povesti sau ca să mă pot lăuda. Poate de asta sunt considerată o persoană retrasă. Băiețelul meu este cea mai mare împlinire a vieții mele’, a mai spus prezentatoarea tv, pentru sursa citată

Urmăriți Playsport.ro și pe