Superba Raluca Arvat a rămas nemăritată dintr-un motiv uluitor. Fosta prezentatoare de la Pro Tv a recunoscut tot – FOTO

Giosanu Catinca 25.11.2022, 06:45

Poate vă întrebați de ce Raluca Arvat a rămas nemăritată. Fosta prezentatoare de la Pro Tv trăiește o frumoasă poveste de dragoste care durează de mai bine de 13 ani. Vedeta s-a retras din televiziune pentru a se dedica vieții de familie.

Mulți au crezut că va îmbrăca rochia de mirească după ce a rupt contractul cu Pro TV. Nu a fost însă așa. Cum și-a motivat bruneta decizia de a nu se căsători cu tatăl copilului ei.

Superba Raluca Arvat a rămas nemăritată dintr-un motiv uluitor

Fosta prezentatoare a renunțat la cariera de 20 de ani pentru a-și crește fiul. Ea nu regretă decizia luată. Bruneta nu a dorit însă să se căsătorească cu Bogdan. Atât ea, cât și partenerul său a considerat că este mai bine să rămână necăsătoriți. Cei doi pun mai mult preț pe respectul reciproc și pe fidelitate decât pe act în sine.

Eu cred că doi oameni sunt împreună și formează un cuplu în primul rând pentru că se iubesc, se respectă reciproc și pentru că au aproximativ aceleași  obiective și așteptări în viață. Nu pentru că îi leagă o hârtie.

Eu și Bogdan am vrut să avem un copil împreună. Iar Tudor este minunea noastră de 5 ani și jumătate.”, a subliniat Raluca Arvat, într-un interviu acordat pentru viva.ro.

Cum reacţionează fiul ei când pleacă de acasă

Raluca Arvat a devenit mamă în primăvara lui 2015. Fosta gazdă a știrilor sportive este mândră tare de fiul ei. Numai că acesta nu-i dă niciodată pace atunci când este nevoită să plece de acasă.

Puștiul rămâne în grija celorlalte rude. Chiar și așa, îi simte lipsa și o urmărește pe micul ecran, pentru că ar vrea să fie tot timpul alături de cea care i-a dat viață.

În fiecare dimineață când plec la serviciu, după ce îl pup pe Tudor, îi spun să fie cuminte și să nu-i supere pe bunici.

Și el îmi zice, foarte serios, să fiu și eu cuminte și să nu-i supăr pe colegii de serviciu și asta chiar mă distrează de fiecare dată. Îmi mai povestesc bunicii că, atunci când se uită cu ei la Telejurnalul TVR2, Tudor vorbește întruna cu mine, așa cum face și acasă, și uneori se duce la ecranul televizorului și mă pupă… și spune.

Ne vedem în curând, mami!”, a mai spus Raluca Arvat, conform sursei anterior citate.