Cum a ratat Ciprian Marica transferul vieții sale, la Inter Milano

Dragos Stefanescu 03.02.2022, 20:52
Cum a ratat Ciprian Marica transferul vieții sale, la Inter Milano

Ciprian Marica a avut o carieră prolifică în fotbalul mare, fiind unul dintre atacanții de top ai României. Anamaria Prodan a dezvăluit de curând cum a ratat Marica transferul vieții sale, la Inter Milano.

Ciprian Marica a fost la un pas de Inter Milano

Ciprian Marica a avut o carieră prodigioasă, fiind unul dintre cei mai eficienți atacanți ai României. De-a lungul carierei, Marica a jucat la Dinamo, Șahtior Donețk, Stuttgart, Schalke 04, Getafe, Konyaspor și FCSB.

Recent, Anamaria Prodan, prietenă bună cu Marica, a dezvăluit că fostul internațional a fost aproape de un transfer răsunător. Impresara susține că în anul 2004, Marica a avut mai multe oferte importante, dar a ales să meargă la Șahtior Donețk, al cărei antrenor era Mircea Lucescu. Cea mai importantă propunere a fost de la Inter Milano, însă a fost refuzată de Marica, deoarece din punct de vedere financiar propunerea ucrainenilor era mai avantajoasă.

Toată lumea știe de prietenia mea cu Ciprian Marica. Îi port un mare respect și îl admir foarte tare. Îmi aduc aminte de când s-a transferat la Șahtior Donețk. Poate lumea nu știe, dar a avut pe masă șapte oferte de la cluburi amețitoare.

Cea mai importantă ofertă era de la Inter, pe un salariu de 300.000 de euro, nu mai știu suma exactă. În același timp, din Ucraina primise o propunere de două milioane și ceva de euro.

Marica era tânăr, a stat alături de tatăl lui și s-a gândit și a ales Șahtiorul. Nu a făcut deloc rău, a făcut bani cât nu se gândesc mulți că o să facă. A făcut și performanță și a plecat peste tot în lume. Astăzi, când trage linie este un om de afaceri important.

Poate dacă ar fi ales Italia, avea jucători din naționala Italiei și nu cred că fi jucat în fața lor, pentru că nicio țară nu te adoptă așa definitiv și își dă oamenii la o parte ca să îți facă ție loc”, a declarat Anamaria Prodan la Realitatea Sportivă.

Ciprina Marica, scandal monstru cu Ilie Năstase

Ciprian Marica și Ilie Năstase sunt de ceva timp într-un conflict de natură juridică. Totul a pornit din cauza fostei baze sportive Voința, evaluată la 50 de milioane de euro. Fostul mare tenismen susține că Marica ar fi folosit acte și semnături false. Asta pentru pentru a-l scoate pe Năstase din fundația care poartă și numele său, Năstase&Marica Sports Club.

După ce a escaladat mai multe etape, conflictul dintre cei doi s-a mutat în tribunal. Ilie Năstase l-a dat în judecată pe Marica, pe care l-a și numit ”hoț și escroc”.

În data de șase iulie, am semnat 25 de acte cu 100 de file. Nici un nebun, un om bolnav la cap, nu face așa ceva. Acolo, în alea 25 de semnături, 22 sunt false, nu e semnătura mea. Au luat fundația, este el, tatăl lui și unchiul. De ce nu se numește fundația Marica, dacă tot a luat-o?! Pentru că terenul a fost dat Fundației Ilie Năstase. Pe mine m-au băgat ca și președinte onorific.

Asta e bășcălie mare. Trebuie să fii beat să-i dai procură unui băiat ca ăsta – nu-i băiat, om singur nu e – și să-i dau eu fundația pentru care m-am certat cu Clubul Voința, am fost în proces 13 ani. Ei m-au dat afară. S-a dus la Țiriac și i-a spus că eu o să fac pușcărie și să-mi dea cel mai bun avocat Țiriac. E un nesimțit tupeist, taică-su a fost securist”, a spus Ilie Năstase.

Urmăriți Playsport.ro și pe