Cum a reacționat Neymar după ce lui Mbappe i s-a oferit un contract de pe altă planetă. Scandal între staruri?

Gabriel-Alexandru Ioniță / 23.05.2022, 10:27
Cum a reacționat Neymar după ce lui Mbappe i s-a oferit un contract de pe altă planetă. Scandal între staruri?

Neymar a refuzat să vorbească despre faptul că Mbappe și-a prelungit contractul cu Paris Saint-Germain și a devenit cel mai bine plătit fotbalist din istoria fotbalului. Starul brazilian a plecat în vacanță la Barcelona după ultimul meci oficial din acest sezon, 5-0 cu Metz.

Neymar i-a ignorat pe jurnaliștii care l-au întrebat despre Mbappe

La sosirea în aeroport, Neymar a fost întrebat dacă este mulțumit de faptul că Mbappe va fi în continuare colegul său la PSG. Brazilianul de 30 de ani i-a ignorat însă pe jurnaliști și a mers mai departe spre mașina care îl aștepta.

Această reacție a lui Neymar nu face decât să deschidă robinetul speculațiilor referitoare la relația sa cu Mbappe. După acest moment, toată presa mondială vorbește despre faptul că brazilianul ar fi invidios pe contractul din altă lume al francezului.

Acesta a semnat o înțelegere valabilă până în iunie 2025, după au anunțat parizienii pe site-ul oficial înaintea meciului cu Metz. Mbappe a primit o primă de prelungire de circa 100 de milioane de euro și a fost asigurat că va avea un cuvânt greu de spus în aducerea de noi jucători și chiar în numirea de noi antrenori. Mai mult, presa internațională a scris despre faptul că starul francez ar urma să aibă un salariu absolut fabulos pe Parc des Princes, de 60 de milioane de euro pe sezon.

Nu este prima dată când cei doi dau semne că nu sunt chiar cei mai buni prieteni. Este de notorietate episodul petrecut la începutul sezonului când Mbappe, supărat că Neymar nu i-a pasat în timpul unui meci, l-a făcut pe acesta „prost”. Iar aceste tensiuni ar putea duce chiar la îndepărtarea brazilianului de la Paris, în condițiile în care francezul a primit asigurări că va avea dreptul de a face astfel de propuneri.

Mesajul lui Mbappe după prelungirea contractului cu PSG

„De mic, în loc să visez la ce pot face, am preferat să-mi trăiesc visul. De mic am încercat să avansez din provocare în provocare. De mic mi-am construit drumul spre succes, respectând întotdeauna regulile de conduită.

Vreau să vă anunț că am ales să-mi prelungesc contractul cu PSG. Sunt convins că aici voi continua să cresc. Vreau să-i mulțumesc președintelui Al Khelaifi pentru încredere și răbdare. De asemenea, le mulțumesc fanilor lui PSG, din Franța și din întreaga lume, pentru manifestările lor nesfârșite de afecțiune.

Vreau, de asemenea, să mulțumesc sincer Madridului și președintelui Florentino Perez. Recunosc oportunitatea și privilegiul de a fi dorit de un astfel de club. Bănuiesc că sunt dezamăgiți. Voi fi cel mai mare fan al lor la finala Champions League de la Paris. Acasă la mine”, a scris francezul pe Instagram.

Cad capetele la PSG după ce Kylian Mbappe a semnat prelungirea. Prima victimă a șeicilor e un oficial al campioanei