OFICIAL | Mbappe a semnat un nou contract cu PSG! „Aici pot să cresc”

Octavian Vasilescu / 21.05.2022, 22:43
OFICIAL | Mbappe a semnat un nou contract cu PSG! „Aici pot să cresc”

Kylian Mbappe (23 de ani) a semnat un nou contract cu PSG! Campioana din Ligue 1 a emis un comunicat oficial, chiar înaintea meciului cu Metz din această seară.

Mbappe va mai sta cel puțin trei ani la PSG, până pe 30 iunie 2025. Președintele lui PSG, Nasser Al-Khelaifi, a făcut anunțul chiar înaintea meciului de campionat cu Metz, din ultima etapă.

PSG a emis un comunicat de presă pe site-ul oficial. Atacantul a oferit o declarație scurtă, în care a explicat de ce a refuzat Real Madrid pentru PSG:

Sunt foarte fericit. Am convingerea că aici pot continua să cresc într-o echipă care oferă toate mijloacele pentru a performa la cel mai înalt nivel. Sunt fericit şi că pot juca în continuare în Franţa, ţara în care m-am născut, am crescut şi m-am dezvoltat.

Vreau să-i mulțumesc lui Nasser Al-Khelaifi pentru încrederea pe care mi-a acordat-o. De asemenea, vreau să le mulțumesc suporterilor pentru modul în care m-au susținut până acum”, a declarat Mbappe.

La scurt timp după ce Mbappe a semnat noul contract cu PSG, a intrat pe teren pentru meciul cu Metz. Atacantul a înscris două goluri în primele 28 de minute ale meciului cu Metz, în ultima etapă din Ligue 1.

Mbappe a refuzat Real Madrid

Mbappe a fost convins de șeicii lui PSG să nu semneze cu Real Madrid, club care i-a pus pe masă un contract pe 5 ani și un salariu anual de 25 de milioane de euro.

Presa din străinătate scrie că Mbappe va câștiga acum 30 de milioane de euro pe an la PSG, care îi va achita și un bonus de 100 de milioane de euro pentru prelungirea contractului.

Conform Transfermarkt, cota de piață a lui Mbappe se ridică la 160 de milioane de euro. Este cea mai mare cotă din fotbalul mondial la ora actuală.

Campion mondial cu Franța, Mbappe joacă din 2018 la Paris. Starul francez a strâns 216 meciuri oficiale pentru PSG, unde a înscris 168 de goluri și a livrat 87 de pase decisive.

Pentru naționala Franței, Mbappe a înscris 26 de goluri în 54 de selecții.