Cum a reacționat Toni Petrea după ce fanii i-au cerut demisia: „Mie? Nu mă interesează!” Antrenorul FCSB a comentat lupta la titlu

Robert Zanfir / 23.01.2022, 22:47
Cum a reacționat Toni Petrea după ce fanii i-au cerut demisia: „Mie? Nu mă interesează!” Antrenorul FCSB a comentat lupta la titlu

Toni Petrea a declarat la finalul remizei dramatice cu CFR Cluj, 3-3, că lupta la titlu este deschisă. Antrenorul a comentat și scandările fanilor, care i-au cerut demisia, pe finalul partidei.

FCSB și CFR Cluj au remizat dramatic, 3-3, în prima etapă după pauza de iarnă. Octavian Popescu a marcat golul serii, cu un șu senzațional.

Toni Petrea a comentat lupta la titlu după remiza cu CFR Cluj

Pentru FCSB urmează derby-ul cu Dinamo, iar antrenorul se arată îngrijorat de starea gazonului din Ștefan cel Mare.

„Pot să mă declar mulțumit. Cred că am avut o evoluție bună, dar am primit goluri din faze fixe, care ne-au îngreunat jocul nostru.

Până la urmă mă bucură faptul că am reușit să revenim. Iar am primit un gol din faza fixă, fază norocoasă. Important e că am egalat pe final și suntem cam tot acolo unde eram la începutul jocului.

A trebuit să improvizăm. Am fost concentrat la ceea ce s-a întâmplat pe teren. Așteptam să văd dacă e gol sau nu e gol, la finalul meciului.

Eu cred că lupta pentru titlu e deschisă. Au rămas tot 10 puncte și să sperăm că se vor încurca și ei. Deși echipa pe care o au, lotul pe care îl au… e foarte greu. Dar și ei au meciuri grele și se pot încurca.

Cum a reacționat după ce fanii i-au cerut demisia

(Despre meciul cu Dinamo – n.r.) Meci important, cu o echipă de tradiție. Rămâne un derby, pe care îl vom juca să vedem în ce condiții, să vedem pe ce gazon. Ei au avut probleme și anul trecut, sunt cam tot în aceeași situație.

Cu siguranță, Tavi a avut un joc consistent, celor de la CFR le era teamă să mai atace.

(Fanii i-au cerut demisia – n.r.) Ok, am auzit ceva, dar nu știu dacă era la adresa mea. Nu, eram concentrat la joc, la ceea ce transmit jucătorilor. În rest, nu mă interesează”, a declarat Toni Petrea la finalul meciului.

Iulian Cristea: „Am pierdut două puncte!”

„Am o lovitură la cap, nu e foarte gravă. Pentru asta muncim, să egalăm, să aducem puncte. Din păcate nu am văzut golul, am văzut cum sar colegii pe mine, pe mine mă durea capul.

Deja am văzut pe mănușă că îmi curgea sânge. Am văzut că au sărit colegii pe mine. A doua repriză am jucat cu trei fundași centrali, am urcat și am văzut mingea în stânga și am zis că e ultima fază a noastră, în care puteam să egalăm.

Eu zic că în seara asta am pierdut două puncte. Sunt 10 puncte, mai sunt meciuri până la play-off. Eu zic că i-am dominat, ei nu au reușit să joace nimic. Noi am greșit, noi le-am dat două goluri.

Dinamo? Ne dorim să câștigăm. Va fi un meci greu, mai dificil decât în tur. Nu știm la ce să ne așteptăm de la gazonul din Ștefan cel Mare”, a declarat Iulian Cristea.

FCSB – CFR Cluj 3-3. ECHIPELE DE START

FCSB: A. Vlad – Ov. Popescu, A. Miron, I. Cristea, Haruț – Olaru, Ad. Șut, Fl. Tănase – Cordea, Keșeru, Oc. Popescu
Rezerve: Târnovanu, Fl. Coman, Dumiter, M. Tănasă, A. Burlacu, V. Gheorghe, Ov. Perianu, Oaidă, Vinicius
Antrenor: Toni Petrea

CFR Cluj: Hindrich – Cr. Manea, Burcă, Graovac, Camora – Păun, Boateng, Bordeianu – C. Deac, Debeljuh, V. Costache
Rezerve: Bălgrădean – Susic, Cestor, Itu, Chipciu, Neguț, Sacko, Petrila, Dugandzic
Antrenor: Dan Petrescu

Stadion: Arena Naţională (Bucureşti)
Arbitru: Colţescu Sebastian (Craiova) / A1: Grigoriu Mircea Mihail (Bucureşti) A2: Mitruţi Daniel (Craiova)