FOTO | Golul sezonului marcat de Octavian Popescu? Chiar și mijlocașul a fost uimit de reușita sa senzațională

Robert Zanfir / 23.01.2022, 20:46

Octavian Popescu a deschis scorul cu CFR Cluj cu o bijuterie care începe să devină marcă înregistrată. „Perla” lui Gigi Becali a șutat imparabil pentru Otto Hindrich.

FCSB și CFR Cluj au demarat sezonul de primăvară cu un meci direct. Echipa lui Toni Petrea este la 10 puncte în spatele liderului, astfel că victorie era obligatorie pentru a nu ieși definitiv din calculele campionatului.

Golul sezonului marcat de Octavian Popescu? Chiar și mijlocașul a fost uimit de reușita sa senzațională

Dan Petrescu a declarat înaintea partidei că gazdele sunt favorite. Antrenorul, cunoscut pentru tactica abordată înaintea partidelor, a plasat presiunea pe echipa lui Gigi Becali, spre amuzamentul lui Mihai Stoica.

Iar partida de pe Arena Națională a început într-un ritm excelent. După mai multe oportunități ale ardelenilor, Octavian Popescu a scos din joben o adevărată bijuterie.

Mijlocașul și-a luat inima în dinți și a șutat de la marginea careului mare, din unghi. Balonul s-a dus cu boltă, apoi a căzut catapultat în vinclul porții lui Hindrich.

Octavian Popescu a ajuns la al 5-lea gol din acest sezon.

FCSB a condus doar până în minutul 36, când Debeljuh a egalat cu o lovitură… cu spatele. În minutu 40, Debeljuh a reușit dubla.


FCSB – CFR Cluj. ECHIPELE DE START

FCSB: A. Vlad – Ov. Popescu, A. Miron, I. Cristea, Haruț – Olaru, Ad. Șut, Fl. Tănase – Cordea, Keșeru, Oc. Popescu
Rezerve: Târnovanu, Fl. Coman, Dumiter, M. Tănasă, A. Burlacu, V. Gheorghe, Ov. Perianu, Oaidă, Vinicius
Antrenor: Toni Petrea

CFR Cluj: Hindrich – Cr. Manea, Burcă, Graovac, Camora – Păun, Boateng, Bordeianu – C. Deac, Debeljuh, V. Costache
Rezerve: Bălgrădean – Susic, Cestor, Itu, Chipciu, Neguț, Sacko, Petrila, Dugandzic
Antrenor: Dan Petrescu

Stadion: Arena Naţională (Bucureşti)
Arbitru: Colţescu Sebastian (Craiova) / A1: Grigoriu Mircea Mihail (Bucureşti) A2: Mitruţi Daniel (Craiova)

Hai că nu vreau ca Tavi Popescu să o ia razna. Poate să îl caute și Barcelona sau Real Madrid. El este netransferabil. Nu o mai tot dați cu Slavia Praga că nu mă interesează nicio ofertă pentru el. Tavi trebuie să joace la noi și să ne ajute să câștigăm campionatul.

Am văzut că tot o dați că am primit oferte pentru Tavi. Nu! Nu se pune problema ca el să plece. Ați văzut cât a stat Dennis Man la noi? Nu o să îmi plece mie Tavi și cu Ianis Stoica la 19 ani. Ei trebuie să joace câțiva ani la noi
Gigi Becali