Cum a reușit Patrick Mouratoglou să o îmbogățească pe Simona Halep. Un sponsor important vine alături de româncă

Giosanu Catinca / 18.05.2022, 19:42
Cum a reușit Patrick Mouratoglou să o îmbogățească pe Simona Halep. Un sponsor important vine alături de româncă

Simona Halep (30 de ani, locul 19 WTA) a trecut prin mai multe schimbări de când colaborează cu Patrick Mouratoglou. Jucătoarea română de tenis  și-a schimbat stilul de joc, iar acum s-a aflat că va avea un nou sponsor.

Simona Halep, asaltată de sponsori

Simona Halep este asaltată de sponsori grație antrenorului francez Patrick Mouratoglou. Campioana noastră ar putea încheia un nou contract de sponsorizare extrem de important. Și totul, datorită fostului antrenor al Serenei Williams.

În cazul în care Simona Halep va semna cu un nou sponsor, ea își va înmulți averea. În acest moment, ea deține o avere de aproximativ 40 de milioane de dolari.

Cu cine ar putea semna Simona Halep

Speculațiile că românca va avea un nou sponsor au apărut după ce soția lui Toni Iuruc a publica o fotografie pe contul ei de socializare în care apar mai multe produse din brand-ul Halo.

Simona Halep / Sursa Foto: Instagram
Simona Halep / Sursa Foto: Instagram

Compania Halo a  fost înființată, în urmă cu numai doi ani. Noul antrenor al Simonei halep, Patrick Mouratoglou este ambasadorul brandului de băuturi organice Halo, alături de Andy Murray. Așa se explică noua colaborare pe care ar putea să o bifeze jucătoarea din Constanța în perioada imediat următoare.

Cum se simte Simona Halep înainte de Roland Garros

Simona Halep se confruntă cu probleme de sănătate înainte de Roland Garros. Fostul lider mondial a plecat înainte de vreme în Franța, pentru a se trata după ce a alunecat pe zgură în primul set al duelului cu Danielle Collins de la WTA Roma și și-a sucit glezna.

La Nisa, Halep a fost tratată de medicul fizioterapeut Candice Gohier, specializat la „Institut de Formation en Masso-Kinesitherapie de Breck-sur-Mer”, conform prosport.ro.

Marți, 17 mai, sportiva de la malul mării a zburat la Paris, unde a început deja antrenamentele pentru Roland Garros. Ea s-a antrenat pentru început cu Iga Swiatek, cea mai bună jucătoare de tenis a lumii în acest moment, după cum au arătat organizatorii turneului de Mare Șlem.

Grand Slam-ul francez se va desfîșura în perioada 22 mai – 5 iunie.