Cum a surclasat-o Emma Răducanu pe Simona Halep dintr-o semnătură. Lovitura este monumentală

Bordei Radu / 20.10.2021, 06:49

Emma Răducanu nu a mers la turneul de la Moscova, dar nu are motive de supărare. Dimpotrivă, noua senzație din tenis a dat o lovitură aproape la fel de importantă ca titlul de la US Open. Campioana britanică a devenit vedetă internațională și oportunitățile nu încetează să apară.

Sportiva cu tată român are un potențial mare, de imagine, la 18 ani. Foarte multe branduri vor căuta să se asocieze cu tenismena care a făcut istorie. Iar jucătoarea tocmai a anunțat  o colaborare care îi va umple conturile. Este o lovitură la care puține jucătoare visează.

Emma Răducanu, lovitură importantă. Ce „premiu” a obținut campioana de la US Open

Emma Răducanu este o veritabilă celebritate în Marea Britanie, unde este deja un fenomen. Și una din cele mai mari case de modă din lume s-a asociat deja cu imaginea campioanei de 18 ani. Chiar tenismena a făcut anunțul, pe rețelele de socializare. Chiar brandul Dior a ofertat-o pe Emma, care nu a ezitat să devină imaginea uriașului nume din lumea modei. Sportiva care a făcut istorie la Flushing Meadow este deja imaginea brandului de bijuterii Tiffany and Co.

Este o onoare și o plăcere să reprezint Dior. Deja am purtat o rochie de la ei, a fost o experiență de neuitat, a comentat britanica

Emma se ocupă și de tenis. Cine va fi noul antrenor al campioanei britanice

Emma Răducanu nu a făcut călătoria la Moscova, pentru Kremlin Cup. Sportiva britanică nu a motivat absența ei, dar este așteptată la Transylvania Open, de la Cluj. Fanii români visează să vadă o finală de vis, dintre Emma Răducanu și Simona Halep.

Mai mult, presa anunță că la Cluj va începe și colaborarea dintre Emma și viitorul ei antrenor. Acesta ar fi Esteban Carill. El a fost în trecut antrenorul unei alte jucătoare britanice, Johanna Konta. În perioada 2014-2016, Carill a ajutat-o pe Konta să ajungă de pe undeva de pe locul 100 WTA până în top 10.

Încetarea colaborării dintre cei doi s-a petrecut la finalul anului 2016. Chiar când Konta a ajuns în prima semifinală de Grand Slam, la Australian Open, și a câștigat primul ei turneu în circuitul mondial, la Stanford.

Din acel moment, Esteban Carill a activat la Federația Britanică de Tenis. Antrenorul de 44 ani pare tehnicianul pe care îl căuta Emma. Acesta are multă experiență în circuitul WTA și o poate ajuta să își crească nivelul jocului. Mai ales că eșecul de la Indian Wells a arătat că britanica mai are mult de progresat