Cum arată casa de 400.000 de dolari în care locuiește Nadia Comăneci în SUA. FOTO

Moldoveanu Camelia 31.08.2021, 09:09

Nadia Comăneci locuiește într-o casă superbă în SUA. Campioana noastră trăiește o viață de poveste alături de soțul ei, fostul gimnast Bart Conner, și fiul lor, Dylan. Cei doi soți au reușit să strângă împreună o avere impresionantă.

Nadia Comăneci trăiește visul american în apropiere de Ohio

Prima gimnastă care a obținut nota 10 la Olimpiadă a decis să părăsească România în urmă cu mai mulți ani. Ea a ales să trăiască visul american alături de Bart Conner, cel cu care s-a căsătorit în 1996. Nadia i-a oferit soțului său, fost gimnast de performanță, un băiat. Dylan Paul Conner s-a născut în 2006, pe atunci Nadia Comăneci avea 46 de ani.

Este 10-le meu perfect. Cel mai bun exercițiu al meu”, a spus Nadia despre fiul ei.

Familia Comăneci – Conner trăiește în Norman, un orășel de lângă Cleveland, capitala statului Ohio. Casa în care locuiesc aceștia este elegantă, mare și se ridică la aproximativ 400.000 de dolari. Imobilul a fost construit în 1992, și are: 4 dormitoare, 4 băi și o piscină în spatele. Suprafața totală a acesteia fiind de 310 metri pătrați.

Nu există foarte multe poze din interiorul locuinței Nadiei Comăneci, sportiva încercând să-și mențină viața privată departe de ochii curioșilor. Cu toate acestea, din puținele poze oferite publicului larg, se poate observa că marea noastră gimnastă a ales să trăiască într-un decor tipic american. Se estimează faptul că Nadia Comăneci și soțul ei au strâns împreună o avere de 25 de milioane de euro.

Nadia Comăneci a fugit din cauza regimului comunist

Noaptea de 27 spre 28 noiembrie 1989 înseamnă coșmar pentru Nadia Comăneci. La momentul respectiv, Nadia Comăneci părăsea ilegal România. Faimoasa campioană la gimnastică a recurs la acest gest din cauză că nu a mai putut suporta regimul comunist. Și-a luat inima-n dinți și a trecut granița fraudulos alături de alte șase persoane. Călăuză a fost Gheorghe Talpoș, un cioban.

Fosta mare gimnastă a rememorat momentele dure trăite în momentul în care a părăsit țara. Cel mai tare îi era teamă să nu cumva să fie împușcată.

Îmi părăsisem țara și lăsasem în urmă tot ce iubeam. Mă târâsem prin noroi și apă, peste câmpuri înghețate, traversasem garduri de sârmă ghimpată, tot timpul cu teama că voi fi împușcată în spate”, a dezvăluit Nadia Comăneci în „Scrisori către o tânără gimnastă”, conform Prosport.

Nicușor Ceaușescu a ajutat-o să fugă din România

Chiar dacă n-a iubit-o pe Nadia, se pare că Nicușor Ceaușescu tot se atașase de campioana de la Montreal. Îndeajuns de mult încât să îi faciliteze plecarea mult dorită peste hotare. Cel puțin așa anunță Dumitru Burlan. Autoritățile nu ar fi luat măsuri, tocmai pentru că s-a implicat Nicușor Ceaușescu. Altfel, ar fi fost imposibil ca un simbol precum Nadia să poată ieși din țară.

Anturajul în care se învârtea Nicușor a ajutat-o pe Nadia Comânesci să fugă din țară. Au fost implicați inclusiv oameni ai Securității. Aceștia au primit oridne direct de la Nicu Ceaușescu să nu se implice. Așa că Nadia a reușit să treacă fraudulos granița, fără să fie depistată, a încheiat colonelul