Cum arată casa în care locuiește Mihăiță Neșu. Fostul fotbalist deține tot ce are nevoie acolo FOTO + VIDEO

Catinca Giosanu 17.05.2021, 15:46

Mihăiță Neșu continuă să impresioneze pe toată lumea prin forța interioară pe care o are. Fostul fotbalist a reușit atât în viața personală, cât și pe plan profesional. Totul, până în 2011, moment în care a suferit o gravă accidentare, care i-a schimbat definitiv viața. De altfel, fostul sportiv a recunoscut, la un moment dat, că acela a fost cel mai greu moment din viața sa. Chiar și așa, el a învins lupta aceasta. A putut cumva să își găsească forța interioară necesară pentru a trece peste momentul cu pricina și chiar a reușit să își contruiască o casă, la care unii nici măcar nu îndrăznesc să viseze.

Cum arată casa în care locuiește Mihăiță Neșu

Pe 10 mai 2011, la un antrenament al lui Utrecht, Neșu a suferit o accidentare oribilă, după ce un coleg, Alje Schut, a căzut peste el și i-a provocat o fractură la vertebrele cervicale. Drept urmare, Neșu a rămas paralizat. Au urmat momente teribile, în care, după ce a ieșit din centrul de reabilitare, Neșu și-a continuat refacerea acasă. Însă când a conștientizat cât e de greu și că trebuie să înceapă o nouă viață, a intrat în depresie. Totul a durat 4 ani, așa cum chiar el a mărturisit.

A ajuns, la un moment dat, la muntele Athos, acolo unde un călugăr i-a deschis noi perspective. Din acel moment, Mihai susține că totul s-a schimbat pentru el.

Faptul că acum fac ce fac, pentru mine este un miracol. Din 2015 sau 2016, Dumnezeu mi-a schimbat ceva din felul de gândire. Nu pot să zic că am vreun merit. Poate faptul că nu m-am dat bătut și am vrut să ies din starea aia în care eram și nu știam cum. Dumnezeu a făcut o minune și mi-a schimbat total felul de a gândi și atunci a început să se schimbe și viața mea. Fără Dumnezeu nu puteam trece peste asta, dar cu el putem trece peste orice greutate.”, a mărturisit fostul fotbalist.

Aproape firesc, în fața unei astfel de povești cutremurătoare, te întrebi de unde găsesc resurse oamenii pentru a trece mai departe. Mihăiță a avut această forță, dată de Dumnezeu, de a nu abandona lupta și de a fi mereu pozitiv.

Fostul fotbalist deține tot ce are nevoie acolo

În momentul de față, fostul jucător al Steaua București (acum FCSB) locuiește într-o vilă extrem de spațioasă, adaptată nevoilor lui. Fostul fotbalist deținde tot ce are nevoie acolo. Are o bucătărie foarte spaționasă, un ling la fel de mare, precum și mai multe camere.

Nici curtea nu este deloc de neglijat. Deși imobilizat, bărbatul se bucură se o grădină frumoasă. Are și o terasă adaptată nevilor sale, vopsită în nuanțe de maro.

Mihăiță Neșu are în palmares 3 titluri de campion în Liga 1 și două Supercupe ale României. În plus, el a mai jucat o semifinală de Cupa UEFA. La echipa națională U21 are 12 selecții, iar la naționala mare a strâns opt prezențe.

Urmăriți Playsport.ro și pe