Cum arată ceasul de 600.000 de euro purtat de Harry Kane la conferința de presă a englezilor

Ștefănescu Dragoș 25.11.2022, 23:29
Cum arată ceasul de 600.000 de euro purtat de Harry Kane la conferința de presă a englezilor

Anglia a obținut o victorie concludentă în fața Iranului, scor 6-2, în cadrul Grupei B de la Cupa Mondială din Qatar. La acest meci, Harry Kane nu a putut purta banderola „One Love” iar acest lucru a provocat mânia jucătorului. În cadrul conferinței de presă, căpitanul naționalei Angliei a purtat un ceas în culorile curcubeului. Valoarea acestuia se ridică la exorbitanta sumă de 600.000 de euro.

Harry Kane a purtat un ceas în culorile curcubeului. Valoarea acestuia este uluitoare

Înaintea startului Cupei Mondiale din Qatar, mai multe selecționate erau pregătite să-și arate susținearea față de comunitatea LGBT. În acest sens, Anglia, Germania, Danemarca, Elveția, Olanda, Țara Galilor și Belgia hotărâseră ca fiecare căpitan de echipă să poarte banderole ”One Love”, în culorile curcubeului.

FIFA nu a fost însă de acord cu această inițiativă și le-a interzis jucătorilor să poarte respectivele banderole. Mai mult, forul internațional a avertizat că cei care vor purta aceste banderole vor primi cartonașul galben înaintea începerii partidelor.

În aceste condiții, Harry Kane a purtat la meciul Anglia – Iran o banderolă simplă de căpitan. Nemulțumit, jucătorul englez a dorit să protesteze într-un fel față de această decizie. Astfel, la conferința de presă, Kane a purtat un ceas în culorile curcubeului. Potrivit celor de la The Sun, ceasul purtat de Kane este un „Rolex Daytona Rainbow”, care are un preț de 620.000 de euro.

Mason Mount a cântat greșit imnul Marii Britanii

Luni, 21 noiembrie, Anglia și Iran s-au înfruntat în cadrul Grupei B de la Campionatul Mondial din Qatar. Englezii s-au impus categoric cu scorul de 6-2.

Startul partidei a avut parte de un moment ilar. Mason Mount (23 de ani) a intonat greșit imnul Marii Britanii. Acesta a fost primul meci la care englezii au cântat ”God Save The King”. Imnul Marii Britanii a fost schimbat în luna septembrie a acestui an, după moartea Reginei Elisabeta a II-a, şi încoronarea Regelui Charles al III-lea. Acest imn nu a mai fost utilizat din timpul domniei Regelui George al VI-lea. Mai exact, în anul 1950, în cadrul Mondialului din Brazilia a fost intonat ”God Save The King” ultima dată.

Gafa lui Mount a fost imediat observată de fanii englezi. Aceștia s-au amuzat în mediul online pe seama faptului că englezul a cântat în continuare ”God Save The Queen”. ”Poate știe ceva ce noi nu știm”, ”Cine îi spune?”, ”Poate nu s-a obișnuit încă” sau ”Eu nu l-aș anunța deocamdată că Regina a murit” au fost câteva dintre reacțiile ironice ale fanilor englezi pe rețelele de socializare.

Urmăriți Playsport.ro și pe