Cum arată Cristi Tănase la un an după ce a renunțat la fotbal. Transformarea e uluitoare

Bogdan Solomon 18.09.2023, 20:33
Cum arată Cristi Tănase la un an după ce a renunțat la fotbal. Transformarea e uluitoare

La mai bine de un an de la ultima sa apariție pe terenul de fotbal, Cristi Tănase (36 de ani) a ajuns de nerecunoscut. Stă mărturie fotografia publicată în mediul online de unul dintre foștii săi colegi.

Cristi Tănase, de nerecunoscut. Cum arată la un an după ce a renunțat la fotbal

În mai 2022, „Dodel” bifa ultimul său meci oficial, în tricoul lui FC Argeș. De atunci este liber de contract, iar șansele să găsească un nou angajament sunt aproape nule, chiar dacă nu și-a anunțat decizia de a pune capăt carierei.

În imaginea postată de un alt puști-minune al Piteștiului, Cătălin Doman, se poate observa că fostul mijlocaș nu mai este deloc în formă. Lunga perioadă de inactivitate l-a făcut să piardă lupta cu kilogramele în plus.

Planurile de viitor au, însă, legătură tot cu sportul rege. Asta pentru că a obținut între timp licența C și se pregătește să aplice pentru B și A, în speranța că inițiativa Federației de a le comasa va prinde contur cât de curând, pentru a deveni antrenor cu acte în regulă.

La începutul anului, „Dodel” era 80% sigur că nu va mai juca

În ianuarie 2023, Cristi Tănase vorbea cu sinceritate despre posibilitatea de a agăța ghetele-n cui după ce nu reușise să ajungă la un acord cu Concordia Chiajna. Avea de gând, în proporție de 80%, să facă acest pas, dar nu luase decizia finală.

„Deocamdată, nu am discutat cu nimeni. Atunci când am plecat de la Pitești, au fost ceva discuții cu Chiajna, cu primarul Tănase. Apoi, am zis că Liga 2 nu prea e pentru mine și am zis să mai stau. Și știi cum e, trece timpul.

Nu știu dacă pot să mai joc. Mă gândesc la retragere. Nu sunt sută la sută sigur, dar nu vreau să mă duc în Liga 2 sau prin nu știu ce alte orașe. Cam 80%, aș vrea să agăț ghetele în cui. Dacă e să fie vreo propunere bună, da, dar altfel nu are rost”, spunea Tănase, potrivit as.ro.

De-a lungul carierei de fotbalist profesionist a reușit să  cucerească șapte trofee, toate cu FCSB – trei titluri de campion, o Cupă a Ligii, două Cupe ale României, o Supercupă a României – și a bifat 41 de partide în tricoul echipei naționale, trecându-și de șase ori numele pe lista marcatorilor. CV-ul său mai cuprinde echipe precum CS Mioveni, TJ Teda, Sivasspor, Karabukspor, Eskisehirspor, Giresunspor și Academica Clinceni.

Urmăriți Playsport.ro și pe