Cum au apărut Ilie Năstase și Ioana Simion la nunta Simonei Halep. Cei doi au fost un adevărat punct de atracție

Giosanu Catinca / 15.09.2021, 20:05

Sportiva româncă și afaceristul Toni Iuruc au spus „DA” în fața ofițerului de stare civilă, într-un cadru restrâns la malul mării. Petrecerea de după are loc la clubul Fratelli din stațiunea Mamaia. La local și-au făcut apariția și Ilie Năstase cu soția sa, Ioana Simion. Cum au apărut cei doi îndrăgostiți la nunta Simonei Halep aflați din paragrafele următoare.

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit azi

Ioana Simion și Ilie Năstase formează, fără doar și poate, unul dintre cele mai controversate și mediatizate cupluri din showbizul românesc. Relația lor este privită cu ochi răi de când bruneta a dezvăluit că a fost victima violenței domestice. În ciuda faptului că a fost bătută de Ilie Năstase, Ioana Simion a rămas lângă marele campion, iar astăzi este dublă sărbătoare pentru ei. În primul rând că partenera de viață a fostului mare tenismen își sărbătorește ziua de naștere. Iar cel mai mare eveniment este reprezentant de nunta Simonei Halep.

Cei doi și-au făcut apariția la restaurantul de lux din stațiunea Mamaia, acolo unde apropiații jucătoarei de tenis s-au adunat pentru a petrece alături de constănțeancă. Cuplul nu putea lipsi de la marele eveniment, mai ales că Ilie Năstase și Simona Halep au o strânsă legătură de prietenie. De altfel, tot Nasty a fost cel care a dat-o de gol pe Simona Halep în ceea ce privește fastuosul eveniment la care a fost invitat inclusiv președintele Klaus Iohannis.

”M-am rugat să fie o zi cu soare”

Ilie Năstase a fost surprins aproape de restaurantul Fratelli din Constanța. Ioana a părut foarte fericită în vestimentația aleasă pentru nuntă. Ea și-a făcut câteva poze pe care le-a și postat pe rețelele de socializare. Fanii au reacționat imediat și i-au transmis numeroase complimente.

Pentru această zi deosebită cuplul a decis să se axeze pe culoarea dragostei în privința pieselor vestimentare. Partenera fostului mare tenismen a ales să poarte o rochie de culoare roșie precum focul. Cu siguranță va fi privită intens datorită alegerii făcute. Rochia îi lasă umerii la vedere, are volum în partea de jos și este potrivit de scurtă pentru a i se vedea picioarele lungi.

În ceea ce o privește pe mama Simonei Halep, aceasta a apărut plină de emoții la localul din Mamaia. Cea care i-a dat viață campioanei noastre a mai trecut printr-un astfel de eveniment în urmă cu câțiva ani. La acea vreme, Tania Halep a fost soacră mare.

Am emoţii aşa cum orice mamă are pentru copilul ei într-o zi ca aceasta. Ce să vă spun?! M-am rugat să fie o zi cu soare, liniştită. Îmi doresc ca ceremonia să fie frumoasă, petrecerea minunată şi toţi invitaţii să fie bine, sănătoşi.”, a spus Tania Halep.