Cum au comentat jucătorii de la CFR Cluj posibilitatea de a rămâne fără Dan Petrescu în perioada următoare

Gabriel-Alexandru Ioniță / 20.11.2021, 23:11
Cum au comentat jucătorii de la CFR Cluj posibilitatea de a rămâne fără Dan Petrescu în perioada următoare

Dan Petrescu este unul dintre numele vehiculate pentru înlocuirea lui Mirel Rădoi la echipa națională a României. După victoria CFR-ului cu FCU Craiova, internaționalii campioanei au fost întrebați despre acest subiect.

Ce spun fotbaliștii lui Dan Petrescu despre o eventuală despărțire de acesta

Andrei Burcă a dezvăluit că el și colegii lui de la națională au încercat să îl convingă pe Rădoi să își prelungească înțelegerea. Legat de varianta Dan Petrescu, fundașul central a spus că „Bursucul” își face treaba foarte bine la echipa de club, dar nu a comentat o posibilă colaborare cu acesta și la națională.

Ne bucură această victorie, a fost importantă, am întâlnit un adversar care s-a pus pe două linii. Am reușit să marcăm și cel mai important e că n-am primit gol. E devreme, momentan suntem bine în clasament. Pe mine mă interesează să nu primesc gol. Un campionat se primește cu apărarea.

S-a oficializat despărțirea? (n.r – dintre Rădoi și națională) S-a discutat în vestiar și după, la hotel, am încercat să vorbim cu dânsul, cu conducerea. Știu că mai are contract până pe 30 noiembrie. Sper să se poarte negocieri și încă mai e loc să rămână selecționerul României.

(n.r – despre posibilitatea ca Dan Petrescu să devină selecționer) Nu pot să comentez aceste zvonuri. Este la echipă, își face treaba foarte bine. Noi trebuie să mergem la Randers și să sperăm la cele trei puncte”, a declarat Andrei Burcă la finalul meciului de la Craiova.

Ciprian Deac recunoaște că s-a bucura pentru antrenorul său

În schimb, Ciprian Deac, cel care a dat un gol și o pasă decisivă, nu a fost atât de diplomat referitor la acest subiect. Veteranul campioanei a spus clar că s-ar bucura ca antrenorul său să facă pasul spre echipa națională, chiar dacă ar lăsa un mare gol la formația ardeleană.

Dan Petrescu e un antrenor bun, care cred că oricand are oferte. Mi-ar plăcea să rămână lângă noi, dar m-aș bucura și pentru el. Știu cât de mult și-a dorit în trecut să antreneze echipa națională. Dar mai bine pentru noi e să rămână până la sfârșitul campionatului și să vedem ce se va întâmpla”, a spus și Deac.