Cum au fost surprinși Cristiano Ronaldo și Georgina cu câteva ore înainte de moartea copilului lor! Nimic nu prevestea nenorocirea

Bordei Radu / 19.04.2022, 18:21
Cum au fost surprinși Cristiano Ronaldo și Georgina cu câteva ore înainte de moartea copilului lor! Nimic nu prevestea nenorocirea

Cristiano Ronaldo și Georgina trec, probabil, prin cele mai grele momente din relația lor. Pierderea unui copil este o lovitură uriașă pentru fiecare părinte, iar celebrul cuplu nu face excepție. Mai ales că această veste a venit ca un trăznet, aproape de nicăieri.

Cristiano Ronaldo și Georgina, surprinși de tragedia din familie. Ce făceau cei doi cu câteva ore înainte

Fotbalistul și partenera sa, Georgina, se relaxau la un grătar, alături de câțiva prieteni apropiați și de membri ai familiei. Sora Goerginei, Ivana, era și ea alături de cei doi. La câteva ore distanță, Georgina a dat naștere unei fetițe, dar, din nefericire, fratele geamăn nu a putut fi salvat. Fotbalistul a fost devastat, mai ales că a primit vestea după o zi, în care se relaxase și se și distrase.

Cu mare durere vă anunțăm că băiețelul nostru a murit. Este cea mai mare durere pe care orice părinți o pot simți. Doar nașterea fetiței noastre ne oferă putere să trăim acest moment cu speranță și bucurie.

Ne-ar plăcea să le mulțumim doctorilor și asistentelor pentru grija și sprijinul oferit. Suntem cu toții devastați de această pierdere și cerem respectuos să ne fie respectată intimitatea în acest moment dificil.

Băiețelul nostru, tu ești îngerul nostru. Te vom iubi pentru toteauna, a scris Cristiano Ronaldo.

Cristiano nu va fi alături de colegii lui, la meciul cu Liverpool

Manchester United a confirmat că nu se va putea baza pe Cristiano Ronaldo la meciul pe care îl va juca în deplasare marți seară cu Liverpool, în etapa cu numărul 30 din Premier League. În mod evident, starul portughez nu avea cum să treacă atât de repede peste drama familială cu care s-a confruntat, alături de soția sa, în cursul zilei de luni.

Manchester United a confirmat această informație prin intermediul unui comunicat de presă. Clubul englez a pus accent și pe dorința cuplului Cristiano Ronaldo-Georgina Rodriguez de a li se acorda intimitate în aceste momente extrem de dificile prin care trec.
Chiar și rivalii sunt impresionați de suferința prin care trece starul celor de la United. Așa că fanii lui Liverpool pregătesc un moment emoționant, chiar dacă portughezul nu va fi pe teren. Fanii s-au gândit că ar fi bine ca în minutul 7 al partidei dintre Liverpool și Manchester United să aplaude în cor. Și asta, pentru că Ronaldo este în doliu, după decesul fiului său.
Să arătăm clasă, indiferent de culorile pe care le apărăm, a fost mesajul propagat de fanii lui Liverpool