“Cristiano Ronaldo și Georgina sunt devastați, pierduți, singuri” Specialiștii explică ce simt părinții care pierd copilul nou-născut

Andrei Alexandra 19.04.2022, 14:17
“Cristiano Ronaldo și Georgina sunt devastați, pierduți, singuri” Specialiștii explică ce simt părinții care pierd copilul nou-născut

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au primit o veste teribilă, luni seară. Unul dintre gemenii așteptați pe lume de celebrul cuplu a murit la naștere.

Georgina Rodriguez a născut o pereche de gemeni. Din păcate, băiatul nu a supraviețuit. Doar fata s-a născut perfect sănătoasă.

Moment tragic pentru Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez

Specialiștii din domeniu au explicat cât de traumatizant este un astfel de episod:

Cristiano Ronaldo și Georgina vor fi devastați, pierduți, singuri. Se vor întreba mult timp de ce li s-a întâmplat lor acest lucru.

Pierderea unui bebeluș reprezeintă o traumă diferită de pierderea unei persoane dragi. Bebelușul nu apucase să vină pe lumea, iar toate planurile pe care ei le aveau făcute au fost distruse într-un singur moment.

Cei doi sunt în șoc acum și probabil refuză să accepte ce s-a întâmplat. Este foarte important ca cei doi să rămână uniți. Au în continuare de crescut o fetiță, copilul care s-a născut fără nicio problemă medicală. Este cu siguranță o experiență devastatoare pentru orice părinte”, au spus reprezentanții fundației Lily Mae, conform Daily Mail.

Mesajul lui Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo a anunțat pe rețelele de socializare că băiatul nou-născut și-a pierdut viața:

Cu mare durere vă anunțăm că băiețelul nostru a murit. Este cea mai mare durere pe care orice părinți o pot simți. Doar nașterea fetiței noastre ne oferă putere să trăim acest moment cu speranță și bucurie.

Ne-ar plăcea să le mulțumim doctorilor și asistentelor pentru grija și sprijinul oferit. Suntem cu toții devastați de această pierdere și cerem respectuos să ne fie respectată intimitatea în acest moment dificil.

Băiețelul nostru, tu ești îngerul nostru. Te vom iubi pentru toteauna”, a scris Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo şi partenera sa, Georgina Rodriguez, mai au o fiică împreună, Alana Martina, născută în noiembrie 2017.

De asemenea, atacantul de la Manchester United mai are trei copii, Cristiano Jr., născut în iunie 2010 şi gemenii Eva şi Mateo, născuţi în iunie 2017 din mamă surogat.

Urmăriți Playsport.ro și pe