Cum îl transferă Messi pe Ronaldo de la Manchester United la o echipă de Liga Campionilor. „Sunt puțin suspicios”

Catinca Giosanu 04.07.2022, 10:34
Cum îl transferă Messi pe Ronaldo de la Manchester United la o echipă de Liga Campionilor. „Sunt puțin suspicios”

Cristiano Ronaldo intenționează să plece de la Manchester United. Starul portughez le-ar fi deja transmis oficialilor că își dorește să facă o schimbare în această vară. Jurnaliștii din străinătate au aflat că plecarea sa are legătură cu Lionel Messi.

Se teme Ronaldo de Leo Messi?!

Cifrele lui Cristiano Ronaldo sunt greu de egalat. Superstarul portughez nu a dezamăgit în tricoul „diavolilor roșii”. Însă formația din Manchester nu a încheiat cu bine sezonul. Acesta ar fi și motivul pentru care internaționalul în vârstă de 37 de ani vrea să părăsească gruparea după doar un an de la revenire.

Presa britanică notează că Ronaldo va pleca de la Manchester United numai dacă va primi o ofertă uriașă.

Plecarea lui Ronaldo de la Manchester United ar avea legătură cu Leo Messi

În ciuda faptului că atacantul a fost golgheterul echipei, Manchester United, CR7 ar putea pleca de pe Old Trafford. De vină ar fi Leo Messi. Unii au impresia că Ronaldo se teme ca nu cumva să fie depășit de fotbalistul argentinian.

Ronaldo este un jucător care are un ego, la fel ca toți ceilalți. Multe lucruri sunt despre el, dar echipele la care a jucat au avut succes. Super, marchează goluri, primește toți laurii, este unul dintre cei mai buni din istorie. Poți să ai toate astea și e ok, cât timp câștigi. Dar când nu o faci, ai o problemă.

V-am zis asta în pauza emisiunii. Sunt puțin suspicios, pentru că Ronaldo are 141 de goluri în Champions League. Messi are 125. Ronaldo nu vrea să lipsească din Champions League, pentru că vrea să fie cel mai bun marcator al competiției. Pur și simplu așa este construit Ronaldo.”, a declarat Cascarino, conform celor de la Mirror.

Oficialii lui United nu sunt de acord cu plecarea cvintuplului câștigător al Balonului de Aur. Totuși, agentul fotbalistului va încerca să discute cu alte cluburi un posibil transfer, conform jurnalistului italian Fabrizio Romano.

Urmăriți Playsport.ro și pe