Cum încearcă Edi Iordănescu să îl recupereze pe Ianis Hagi: „E datoria mea!” Mesaj pentru „tricolori” EXCLUSIV Playsport Live

Robert Zanfir / 12.02.2022, 12:01
Cum încearcă Edi Iordănescu să îl recupereze pe Ianis Hagi: „E datoria mea!” Mesaj pentru „tricolori” EXCLUSIV Playsport Live

Edi Iordănescu a dezvăluit la Playsport Live că accidentarea lui Ianis Hagi îi creează mari probleme. Selecționerul spune că ține permanent legătura cu jucătorul lui Rangers, după accidentarea gravă suferită de acesta.

Edi Iordănescu nu se va putea baza pe Ianis Hagi în prima parte a mandatului său. Atacantul lui Rangers s-a accidentat grav și va lipsi jumătate de an de pe teren.

Cum încearcă Edi Iordănescu să îl recupereze pe Ianis Hagi: „E datoria mea!” Mesaj pentru „tricolori”

Între timp, selecționerul a admis că ar putea să nici nu îl antreneze pe fiul lui Gică Hagi. Mandatul său s-ar putea încheia prematur.

„Din păcate i s-au făcut multe nedreptăți, multe paralele, multe comparații.

Mă bucur că a fost sprijinit așa cum trebuie, în primul rând de Gică. Și-a construit un psihic puternic, a început să devină o certitudine. Din păcate singurul element negativ major este că a venit această accidentare.

S-a întâmplat acel necaz, a fost operat. Cinci șase luni va fi în afara circuitului.

Am vorbit de două ori cu el, voi continuă să vorbesc, e de datoria mea. E o pierdere foarte mare pentru echipa națională, pentru mine, pentru noi toți. Încercăm să ne uităm la partea buna.

Dar are timp să se refacă și să îl recâștigăm cât mai repede”, a declarat Edi Iordănescu la Playsport Live.

Mesajul lui Edi Iordănescu pentru „tricolori”

„Mesajele mele vor fi de unitate, de spirit, de atitudine. Cred că, dacă timpul este foarte scurt și din punct de vedere tehnico-tactic nu poți face foarte multe lucruri, la nivel emoțional lucrurile trebuie să arate într-un anumit fel.

Mă voi asigura că băieții vin cu spiritul care trebuie. Voi ține foarte mult la disciplină, la cea de zi cu zi și la cea tactică. Nu voi face compromisuri, nu voi face abateri, voi fi primul care voi respecta toate regulile. Nimeni nu va ieși din reperele pe care le-am trasat de la început”, a mai spus Edi Iordănescu la Playsport Live.

Fața nevăzută a lui Edi Iordănescu

Edi Iordănescu a recunoscut în interviul acordat lui Justin Gafiuc că are și o altă față, necunoscută spectatorilor.

„În foarte multe momente. Din păcate câteodată un antrenor trebuie să fie și un foarte bun actor și trebuie să exagerezi anumite momente, trăiri, expresii. Dacă trebuie să trezești echipa în anumite momente, atunci, da, am făcut-o. Tot în sprijinul jucătorilor.

Au fost mai multe episoade. Am fost genul de antrenor activ, nu pasiv. Am făcut-o și pe margine, am intervenit, ieșeam și comentam la arbitraj, dădeam timp la echipă să respire, să traverseze un moment.

La pauză, înaintea meciului. Depinde cum simțeam echipa, să respire, să traverseze un moment. E foarte important cum simți echipa, să simți jucătorii, să simți starea de spirit. Sunt momente și momente. Trebuie să ai tot timpul reacții.

M-am luat exagerat de un jucător, doar ca să trezesc grupul, m-am luat de un coleg. Mi-e greu să dau exemple, dar sunt sigur că nu sunt singurul care face asta”, a povestit Edi Iordănescu la Playsport Live.