Cum l-a lăsat Ion Ion Țiriac, iubitul Soranei Cîrstea, fără mașină pe tatăl său. Miliardarul Ion Țiriac a povestit tot

Moldoveanu Camelia / 13.10.2021, 09:46
Cum l-a lăsat Ion Ion Țiriac, iubitul Soranei Cîrstea, fără mașină pe tatăl său. Miliardarul Ion Țiriac a povestit tot

Povestea neștiută din familia lui Ion Țiriac. Fiul cel mare al miliardarului, Ion Ion Țiriac, și-a lăsat tatăl fără mașină după o înțelegere care a avut loc în urmă cu mai bine de 30 de ani. Întreaga întâmplare a fost povestită de „socrul” Soranei Cîrstea.

Înțelegerea care l-a lăsat pe Ion Țiriac fără una dintre „bijuteriile” sale

Miliardarul Ion Țiriac are o colecție impresionantă de mașini, fiind extrem de pasionat de autovehicule. În că de mic, Ion Ion Țiriac i-a împărtășit pasiunea tatălui său și a știu să aleagă ce i se potrivește mai bine.

În urmă cu peste 30 de ani, pe vremea când iubitul Soranei Cîrstea avea doar 15 ani, Ion Țiriac l-a pus să-și aleagă o mașină pe care urma să o primească la 35 de ani. Se pare că a fost o promisiune foarte importantă pentru Țiriac Jr., acest nemaiașteptând nici măcar o zi în plus.

Feciorului meu, când a avut 15 ani, vorbesc serios, îi zic: ‘Bă, ia și tu una, dă-le dracu! Care vrei tu!’ Zice: ‘Asta!’. ‘Bun, când oi avea 35 de ani, vii la mine și o iei!’.

Pe cuvântul meu de onoare, în ziua de 22 septembrie 2011, a venit și spune: ‘Cheile!’. Care chei, mă, ce chei? ‘Cheile!’ Și mi-a luat-o! Dar sunt obișnuit cu treburile astea, cu luatul! Cu datul e mai greu!”, a povestit Ion Țiriac.

Povestea a fost spusă de Ion Țiriac în ziua în care a prezentat noua sa mașină, parte din colecția impresionantă de aproximativ 350 de exemplare, un Porsche 911 Targa 4S evaluat la aproximativ 200.000 de dolari.

Pandemia l-a constrâns să taie din buget

Și Ion Țiriac, la fel ca toți miliardarii lumii, are de suferit din cauza pandemiei de coronavirus. Astfel că omul de afaceri în vârstă de 82 de ani este nevoit să caute soluții pentru a mai tăia cheltuielile în perioada următoare.

Iar una dintre primele soluții de acest gen va privi turneul de la Madrid, turneu deținut de Ion Țiriac. Fostul tenismen spaniol Feliciano Lopez, directorul turneului, a explicat că din cauza pandemiei, sponsorii își vor retrage o parte din finanțare. Astfel că nici Țiriac nu va mai putea să asigure sumele investite până acum în acest turneu.

Acest fapt se va întâmpla la toate turneele, nu numai la cel de la Madrid. Astfel, aceste decizii se vor reflecta în valoarea premiilor totale care vor fi puse în joc la turneul deținut de omul de afaceri român.

La edițiile de până acum, acestea s-au ridicat în jurul sumei de 7 milioane de euro. Atât în proba masculină, cât și în cea feminină.

Companiile şi sponsorii ar putea fi nevoiţi să concedieze angajaţii. Asta se întâmplă peste tot în lume, aşa că primul lucru pe care ei îl taie este sponsorizarea, iar acest lucru va afecta masiv tenisul. Jucătorii trebuie să înţeleagă că va fi o reducere semnificativă a premiilor. Văd acum scenariul în care turneele vor supraviețui așa”, a spus Feliciano Lopez.