Cum l-a pierdut de fapt Gigi Becali pe Andrei Miron. Managerul FCSB a dezvăluit în ce condiții s-a produs despărțirea

Gabriel-Alexandru Ioniță / 27.06.2022, 09:23
Cum l-a pierdut de fapt Gigi Becali pe Andrei Miron. Managerul FCSB a dezvăluit în ce condiții s-a produs despărțirea

Gigi Becali a decis să renunțe la serviciile lui Andrei Miron, supărat că acesta ar fi greșit decisiv la golul marcat de FC Voluntari pe finalul meciului din penultima etapă, gol care a spulberat șansele la titlu ale FCSB-ului în sezonul recent încheiat. Mihai Stoica a dezvăluit că fundașul central în vârstă de 28 de ani a aflat din presă, după declarațiile patronului, că nu mai este dorit la echipă, moment în care chiar el a cerut rezilierea contractului.

Gigi Becali a fost cel care l-a împins pe Andrei Miron să ceară rezilierea contractului

Managerul general al vicecampioanei consideră că decizia de a-l pune pe liber pe Miron nu a fost chiar cea mai inspirată, în contextul în care Iulian Cristea tocmai ce suferise o accidentare gravă la echipa națională și a fost scos din joc pentru aproximativ 6 luni.

Eu nu l-aș fi lăsat să plece acum pe Miron. S-a accidentat și Cristea și se potriveau perfect datele. Până rămânea liber Miron, în iarnă, își revenea Cristea. A văzut omul la TV, în ziar, că nu mai e dorit la FCSB și a venit el să rezilieze, ne-a spus că și-a găsit echipă. N-a semnat încă, are un precontract, merge la vizita medicală și apoi va semna cu Hapoel”, a spus Mihai Stoica potrivit Orange Sport.

Fotbalistul a confirmat că nu s-a mai simțit dorit la FCSB

Înainte de plecarea spre Israel, unde va semna cu Hapoel Haifa, Andrei Miron a confirmat în mare parte varianta lui Mihai Stoica. El a explicat că nu și-a dorit să rămână la FCSB, în condițiile în care era clar că nu mai era dorit de patronul echipei.

„Greşim cu toţii, am greşit şi eu. Le doresc multă baftă colegilor şi sper să reuşească anul acesta să câştige campionatul. Eu am aflat că nu mai sunt dorit la echipă. Am zis că pentru mine cel mai ok este să ne strângem mâna. Eu nu sunt un tip care să rămân dacă nu sunt dorit… Imediat cum am semnat rezilierea am fost contactat de cei de la Hapoel Haifa.

Dacă vă uitaţi puţin, am intrat în primul 11 când era o diferenţă de 8 puncte faţă de CFR Cluj. Nu cred că mai credea foarte multă lume în campionat. Doar noi jucătorii. Am ajuns la acel meci cu FC Voluntari şi am primit gol dintr-un ofsaid. Este păcat, dar cred că am făcut un sezon bun.

Cum privește colaborarea pe care a avut-o cu Gigi Becali

Colaborare normală, ca şi o colaborare între jucător şi patron (n.r. despre Gigi Becali). În afară de momentul în care am semnat contractul nu m-am văzut niciodată cu dânsul.

Este echipa dânsului. El aduce pe cine vrea, el dă afară pe cine vrea. Sunt banii dânsului. Asta a fost decizia, pentru mine nu este niciun fel de problemă. Poate că am fost şi eu puţin supărat pentru că nu mă aşteptam să vină aşa, de o dată, această plecare.

Nu neapărat că nu am mai fost dorit. Dar într-un fel mi s-a transmis că nu mi se va mai prelungi contractul şi am înţeles că nu mai sunt dorit. Am vorbit şi cu impresarul meu şi am luat decizia de a îmi rezilia contractul”, a spus fundașul central în aeroport.

Gigi Becali își face o nouă echipă de fotbal. Denumire surpriză, venită prin fuziunea a trei cluburi