Cum l-a ratat Gigi Becali pe Radu Drăgușin: „A venit la noi și a fost de acord” – PlaySport LIVE Exclusiv

Radu Bordei 20.09.2021, 18:44
Cum l-a ratat Gigi Becali pe Radu Drăgușin: „A venit la noi și a fost de acord” – PlaySport LIVE Exclusiv
Radu Drăgușin este unul din cei mai promițători fotbaliști români ai momentului. Fundașul celor de la Juventus a fost împrumutat, în acest sezon, la Sampdoria. Acolo unde este așteptat să prindă mai multe minute.
Drăgușin este văzut ca un fundaș de mare viitor, mai ales că s-a pregătit alături de niște legende ca Giorgio Chiellini sau Leonardo Bonucci. Cu toate acestea, fotbalistul ar fi putut juca în Liga 1. Dacă nu mergea la Juventus Torino, Drăgușin ar fi fost în lotul celor de la FCSB.

Ce transfer a ratat Gigi Becali! Radu Drăgușin ar fi putut fi liderul defensivei bucureștenilor

Radu Drăgușin s-a remarcat la nivel de juniori, la clubul Regal. Omul care coordonează toată activitatea Centrului de juniori de la FCSB, Ilie Alexe, l-a dorit pe fundaș și a negociat pentru el.

Am mers la Regal și am reușit să convingem mai mulți juniori să vină la noi. Printre ei s-a aflat și Radu Drăgușin. El a sosit la noi când avea 16 ani. Împreună cu jucătorul a venit și domnul Badea, președintele clubului Regal, care ne-a transmis clar că el va veni la FCSB cu o singură condiție. Ni s-a transmis că există o discuție cu un club din Italia, fără să ni se spună numele acelei echipe. Tot atunci ni s-a explicat că, în eventualitatea în care oferta din străinătate se va concretiza, atunci el nu va putea veni la noi. Evident, așa cum știe toată lumea, Radu Drăgușin a acceptat oferta celor de la Juventus Torino, a declarat Alexe, la Playsport LIVE.

Radu Drăgușin, motiv de scandal mare între Florin Bratu și Florin Manea

Radu Drăgușin a fost convocat, deocamdată, la lotul U21, dar la ultima acțiune nu a fost folosit de Florin Bratu. Acest lucru l-a supărat rău pe agentul fotbalistului, Florin Manea. Acesta a amenințat că fundașul ar putea alege să joace pentru Italia.
Este bătaie de joc. Sunt folosiți fotbaliști care nu au valoarea lui. Poate a jucat mai puține minute, dar a făcut-o la Juventus Torino, nu în Liga 1 sau și mai jos, a motivat Manea.
Selecționerul tineretului nu a rămas dator și a răspuns criticilor.
El n-a mai jucat de foarte, foarte mult timp, e un jucător admirabil, dar n-are ritm, intensitate. Am preferat să joc cu doi jucători care au un ritm și o intensitate bună. În perspectivă, se pot naște 3 fundași centrali buni – Screciu, Racovițan și Drăgușin, atunci când se va pune pe picioare. Sigur are calitate”, a spus selecționerul U21, la TVR.
Urmăriți Playsport.ro și pe