Cum l-a umilit Anamaria Prodan pe Neluțu Varga. Impresara lui Nicolae Stanciu exclude o revenire a mijlocașului în Superligă

Olteanu Ștefan 22.11.2022, 14:05

Anamaria Prodan s-a văzut nevoită să reacționeze în mediul online, după ce Neluțu Varga a anunțat că are un acord verbal cu Nicolae Stanciu. Mijlocașul în vârstă de 29 de ani își dorește să se întoarcă în România, însă impresara lui susține că transferul la CFR Cluj este imposibil de realizat.

„Dragilor, nu poate bate palma cu nimeni!”. Anamaria Prodan, după ce Neluțu Varga a spus că are un acord cu Nicolae Stanciu

Telenovela „Nicolae Stanciu la CFR Cluj” a revenit, luni, cu un nou episod, în care patronul Neluțu Varga a spus că are un acord cu fotbalistul, însă pe cât de surprinzător a fost anunțul, pe atât de repede a fost negat de impresara Anamaria Prodan.

Patronul campioanei CFR Cluj a părut extrem de sigur pe el în declarații. Neluțu Varga a transmis că a vorbit personal cu Nicolae Stanciu și că mijlocașul în vârstă de 29 de ani și-a dat acceptul pentru a semna cu CFR Cluj în această iarnă.

„Salariul nu o să fie o problemă”, a asigurat patronul CFR-ului, înainte de a dezvălui că tot ce lipsește pentru ca mutarea să se parafeze este acordul lui Wuhan Three Towns, clubul din China unde Stanciu mai are contract până în 2024.

În același timp, Neluțu Varga a lăsat o portiță deschisă și pentru un eventual împrumut și a spus că Stanciu este foarte dornic să revină în România, motiv care îl face să creadă enorm în șansele transferului de a se materializa.

În ciuda tuturor celor menționate, Anamaria Prodan a reacționat furibund pe rețelele de socializare. Prin intermediul unei postări pe Instagram, impresara a atacat publicația care nu a făcut decât să prezinte declarațiile lui Neluțu Varga și, în plus, a transmis că șansele lui Stanciu de a semna cu CFR Cluj sunt egale cu zero.

„Dragilor, Nicolae Stanciu este sub contract în China și nu poate bate palma cu nimeni! România nu are cum să își permită salarii de milioane și sume de transfer de milioane de euro”, și-a început Anamaria Prodan mesajul.

„Aceste știri îi fac rău lui Stanciu”

În continuare, Anamaria Prodan a transmis că ea este singura care poate anunța un viitor transfer al mijlocașului de la Wuhan Three Towns.

„Stanciu este cel mai bun fotbalist al țării. Și dacă clubul din China va accepta un transfer al fotbalistului, am să vă anunț pe site-urile care contează și care sunt serioase. Aceste știri false îi fac rău lui Stanciu și clubului său. Vă mulțumesc”, a mai adăugat impresara, pe pagina oficială de Instagram.

Până să se lămurească lucrurile în privința transferului său, Nicolae Stanciu continuă să impresioneze în China. În runda precedentă, el a dat o nouă pasă decisivă, în victoria cu 3-0 contra lui Meizhou Hakka.

8 goluri și 7 pase decisive are Stanciu în acest sezon, în 20 de meciuri jucate pentru Wuhan.

Echipa sa e pe primul loc în China, cu 62 de puncte, la egalitate cu Shandong Taishan.

5.500.000 de euro este cota de piață a lui Nicolae Stanciu, potrivit Transfermarkt.

Slavia Praga forțează și ea transferul lui Nicoale Stanciu. Cehii îl ademenesc cu un salariu faraonic.