”Cum măsori tu dacă am inteligență peste medie?/ ”Ce, mă iei în leasing?”. Șumudică, contraatac în miez de noapte

Alex Matei 28.08.2023, 09:03
”Cum măsori tu dacă am inteligență peste medie?/ ”Ce, mă iei în leasing?”. Șumudică, contraatac în miez de noapte

Marius Șumudică (52 de ani) a lansat un contraatac în miez de noapte la adresa lui Adrian Mititelu, pe care-l acuză în continuare că nu i-a propus un contract regulamentar la FCU Craiova.

Antrenorul a spus că a fost deranjat de faptul că prima de instalare urma să-i fie plătită în două tranșe și într-un interval de 6 luni. În plus, Șumi a mai scos în evidență un punct din contract, care l-a pus pe gânduri.

Șumudică: ”Păi ce, mă dai afară că nu am inteligență peste medie?”

”Primii 30.000 de euro a zis că nu are bani acum și că mi-i dă în 30 de zile, nu acum. Și eu i-am cerut cei 50.000 de euro în termen de trei zile, nu 30.000 de acum și 20.000 în ianuarie.

Uite ce rușine la fișa postului. Lasă că fac și eu public acum. Dacă vrea război cu mine, o să aibă război. La punctul D: «inteligență peste medie».

Păi ce, mă dai afară că nu am inteligență peste medie? Cum măsori tu dacă am inteligență peste medie?

«Abilități de a vorbi». Ce sunt astea? Se face de rușine, dar dacă vrea, continuăm, nu e problemă.

Tu ieri (n.r. – sâmbătă) spuneai că mă vrei antrenor, erai disperat, îmi făceai ofertă și acum spui că m-au făcut antrenor Budescu și cu Alibec. Acum nu mă mai voiai? Râde lumea de ce zici”, a declarat Marius Șumudică, potrivit Fanatik.

”Dacă pierdeam două meciuri în 30 de zile și mă dădea afară nu mai mi-i dădea.”

„Eu am documentele, am tot. Eu îi demonstrez tot. Zice că «la semnarea contractului 30.000 de euro». De unde? Scrie că mi-i dă în 30 de zile.

Dacă pierdeam două meciuri în 30 de zile și mă dădea afară nu mai mi-i dădea. Îi pierdeam. Ce e asta?

Eu dacă cumpăr o mașină îți dau o parte din bani peste 30 de zile și restul în ianuarie? Păi, ce, mă iei în leasing?”, a mai spus Șumudică.

Urmăriți Playsport.ro și pe