Cum negociază fotbaliștii-milionari între ei. Haaland închiriază vila lui Pogba cu 35.000 de lire pe lună. Sau o cumpără, cu 3,5 milioane. Galerie FOTO

Octavian Vasilescu / 25.06.2022, 20:01

Atacantul Erling Haaland (21 de ani) a semnat cu Manchester City, iar acum vrea să se mute în vila lui Paul Pogba (29 de ani).

Pogba a rămas liber de contract după despărțirea de Manchester United și are șanse mari să ajungă la Juventus. Haaland a fost transferat de Manchester City și își caută o casă în zonă.

Erling Haaland vrea să se mute în vila lui Paul Pogba

Cotidianul Mirror anunță că atacantul norvegian a pus ochii pe vila în care a locuit Paul Pogba în Anglia. Reședința de lux este evaluată la 3 milioane de lire sterline și se află în Cheshire. Haaland poate cumpăra locuința sau o poate închiria. Chiria s-ar ridica la circa 35.000 de lire sterline pe lună.

Erling Haaland va semna un contract valabil pe 5 ani cu Manchester City, iar în această perioadă va încasa în total 125 de milioane de euro! Paul Pogba pleacă de la Manchester United după șase ani petrecuți în Premier League.

Vila de lux are 5 dormitoare, sală de fitness, piscină, saună și un mic teren de fotbal acoperit.

Haaland, noul star al lui Manchester City

Norvegianul a înscris 85 de goluri în 88 de meciuri oficiale jucate la Borussia Dortmund. La echipa națională a înscris 15 goluri, în 17 apariții.

Conform site-ului de specialitate Transfermarkt, cota de piață a lui Erling Haaland se ridică la 150 de milioane de euro. Doar Kylian Mbappe are o cotă mai mare decât Haaland, 160 de milioane.

Manchester City a câștigat două titluri consecutive în Premier League.

Cifrele lui Paul Pogba la Manchester United

Conform site-ului de specialitate Transfermarkt, cota de piață a lui Paul Pogba se ridică la 48 de milioane de euro. În urmă cu șase ani, când Manchester United l-a transferat de la Juventus, Pogba valora 80 de milioane.

„Diavolii” au plătit 105 milioane pentru Paul Pogba în 2016. Mijlocașul central a strâns 232 de jocuri pentru Manchester United. El a marcat 39 de goluri și a livrat 51 de pase decisive.

Trei trofee a cucerit Paul Pogba în ultimii șase ani petrecuți la Manchester United: Europa League (2017) și Cupa Ligii Angliei (2017).