Paul Pogba, mesaj dur după despărțirea de Manchester United: „N-am mai văzut asta niciodată”

Octavian Vasilescu / 16.06.2022, 15:26
Paul Pogba, mesaj dur după despărțirea de Manchester United: „N-am mai văzut asta niciodată”

Paul Pogba (29 de ani) a plecat de la Manchester United după șase ani petrecuți în Premier League. Francezul și-a atacat acum fostul club.

Mijlocașul Paul Pogba a acordat un interviu în presa din Marea Britanie. Campion mondial cu Franța în 2018, Pogba spune că Manchester United nu și-a dorit cu adevărat să-l mai păstreze. În mod ciudat, Manchester United i-a propus prelungirea contractului în 2021, pentru un salariu anual de 17 milioane de euro.

Pogba a refuzat oferta respectivă fără să stea pe gânduri. Acesta aștepta un salariu mai mare din partea lui Manchester United. Clubul nu i-a făcut o altă propunere, astfel că Paul Pogba a rămas acum liber de contract.

Paul Pogba o atacă pe Manchester United

Când îți place de o fată, faci tot posibilul să o cucerești, nu aștepți să plece sau să o curteze altcineva. Un jucător trebuie să se simtă important la o echipă, iar dacă nu simte asta, s-a terminat.

Până și Iisus a fost pus pe cruce, deși nu toți l-au condamnat. Aici, ești singur. Doar tu și persoana ta. Trebuie să fii puternic din punct de vedere mental. Dorința mea este să îi arăt lui Manchester United că a făcut o greșeală atunci când a așteptat să îmi ofere un nou contract.

Și să le arăt și celorlaltor cluburi că Manchester United a greșit. Cum poți să-i spui unui jucător că ți-l dorești atât de tare și să îi oferi nimic? N-am mai văzut asta niciodată”, a comentat Paul Pogba, conform Mirror.

Cifrele lui Paul Pogba

Conform site-ului de specialitate Transfermarkt, cota de piață a lui Paul Pogba se ridică la 48 de milioane de euro. În urmă cu șase ani, când Manchester United l-a transferat de la Juventus, Pogba valora 80 de milioane.

„Diavolii” au plătit 105 milioane pentru Paul Pogba în 2016. Mijlocașul central a strâns 232 de jocuri pentru Manchester United. El a marcat 39 de goluri și a livrat 51 de pase decisive.

Trei trofee a cucerit Paul Pogba în ultimii șase ani petrecuți la Manchester United: Europa League (2017) și Cupa Ligii Angliei (2017).

Pentru naționala Franței are la activ 91 de meciuri și 11 goluri înscrise.