Cum poate reveni Cristi Borcea în fotbal. Fostul acționar al lui Dinamo a vorbit deschis despre întoarcerea în sport

George Drafta 21.09.2023, 23:33
Cum poate reveni Cristi Borcea în fotbal. Fostul acționar al lui Dinamo a vorbit deschis despre întoarcerea în sport

Promovarea lui Dinamo din vara acestui an plus decizia luată de tribunal care a anulat multe dintre datoriile lui Dinamo i-au făcut pe unii dintre suporterii dinamovişti să viseze.

Gândindu-se că echipa lor de suflet va reveni curând printre forţele campionatului. Lucru care s-a întâmplat în trecut atunci când unul dintre acţionarii grupării din Ştefan cel Mare era Cristi Borcea. Plecat în urmă cu aproape 11 ani din „Groapă”, acesta nu ia în calcul să se întoarcă dintr-o postură similară în curtea roş-albilor. Omul de afaceri doreşte să contribuie cu o sponsorizare la binele lui Dinamo.

Cristi Borcea, despre despărțirea care i-a lăsat un gust amar. Ce a spus fostul acționar de la Dinamo
Cristi Borcea

”Nu mă interesează. În momentul în care am ieșit din fotbal, am spus-o, nu va exista nicio formație la care să mă vedeți. Dacă va fi, doar la Dinamo, dar nici Dinamo nu mă interesează acum. Nu revin în nicio condiție în fotbal decât la tribuna oficială și sponsor”, a declarat Borcea, citat de iamsport.ro.

Borcea a fost investitor la Dinamo timp de aproape 20 de ani, perioadă în care „câinii” dominau competiţia internă.

Răbdare pentru performanţă 

Oficialii lui Dinamo i-au temperat pe suporterii care s-au gândit că o posiblă ieşire rapidă din insolvenţă va însemna automat şi o schimbare de statut pentru clubul care a aniversat 75 de ani de existenţă în luna mai.

Construirea unui nou stadion în Ştefan cel Mare este una dintre condiţiile importante pentru apariţia unor investitori puternici la echipă

„Lucrurile nu se vor face peste noapte, dar Dinamo va deveni o forță. Eu pot să implementez planurile pe care le aveam, dar care au fost întârziate de această incertitudine. Începând de acum, chiar putem să ne putem în aplicare toate ideile pentru a dezvolta Dinamo.

Avem niște parteneri foarte serioși și foarte puternici cu care aveam discuții aplicate și destul de înaintate. Rămăseseră doar la această formalitate, respectiv aprobarea planului”, a precizat Andrei Nicolescu în această lună.

Urmăriți Playsport.ro și pe