Cum poate reveni Dennis Man în Serie A! Iată planul pus la cale de italieni: „I-au convins”

Robert Zanfir / 08.01.2022, 17:33
Cum poate reveni Dennis Man în Serie A! Iată planul pus la cale de italieni: „I-au convins”

Dennis Man ar putea fi subiectul unui transfer salvator pentru român. Sampdoria îl vrea pe fostul mijlocaș al FCSB și ar fi convins doi jucători să meargă la Parma, în Serie B.

Dennis nu mai e… „The Man”. Parma s-a săturat să aștepte revenirea românului la forma din sezonul trecut. Echipa lui Giuseppe Iachini este departe de obiectivul impus, promovarea imediată, astfel că Kyle Krause s-ar bucura să poată recupera o parte din suma investită în fostul jucător al FCSB.

Cum poate reveni Dennis Man în Serie A! Iată planul pus la cale de italieni

Parma este abia pe locul 13 în Serie B, cu 23 de puncte. Cum promovarea este deja o iluzie, echipa lui Kyle Krause va încerca să optimizeze costurile și să refacă strategia pentru sezonul viitor.

Dennis Man ar fi subiectul cel mai fierbinte la Parma. Iar viitorul românului ar putea fi mai limpede decât s-ar aștepta.

Conform presei din Italia, Dennis Man ar fi tot mai aproape de plecarea la Sampdoria. O adevărată lovitură pentru jucătorul de 23 de ani, care ar reveni în Serie A. Clubdoria46.it anunță că Roberto D’Aversa îl vrea neapărat pe român, cu care a lucrat foarte bine în sezonul trecut.

Sursa citată notează că Doria ar fi convins doi dintre jucători, Nicola Murru (fundaș stânga) și Ernesto Torregrossa (atacant), să se transfere la Parma.

Italienii nu vorbesc dacă în afacere ar fi și o sumă de bani, dar e cert că Parma ar agrea un schimb din care cota românului ar putea crește.

Dennis Man, disputat și în Turcia

Dennis Man a fost doar rezervă în ultimul meci din 2021. Parma a câștigat, 2-0, pe terenul celor de la Alessandria. Cu doar 2 goluri în 10 prezențe, pentru arădean ar fi mană cerească revenirea sub comanda omului care i-a găsit „cifrul” în prima parte a mandatului de la Parma.

În ciuda formei slabe, Man nu duce însă lipsă de oferte. Este dorit și de Fatih Terim la Galatasaray. Mai mult, se pare că Cim Bom are și o rivală locală. Trabzon l-ar vrea pe Man și ar putea profita de relația excelentă pe care o are cu Parma, în urma transferurilor lui Gervinho și al lui Cornelius.

Dennis Man, dar exemplu de Gigi Becali

Dennis Man este și acum un exemplu pentru Gigi Becali. Patronul FCSB a dezvăluit că i-ar fi putut da drumul jucătorului cu mult mai devreme. Totuși, acesta a așteptat momentul oportun. 13 milioane de euro este suma obținută de FCSB de la Parma, în contul plecării lui Man.

Hai că nu vreau ca Tavi Popescu să o ia razna. Poate să îl caute și Barcelona sau Real Madrid. El este netransferabil. Nu o mai tot dați cu Slavia Praga că nu mă interesează nicio ofertă pentru el. Tavi trebuie să joace la noi și să ne ajute să câștigăm campionatul.

Am văzut că tot o dați că am primit oferte pentru Tavi. Nu! Nu se pune problema ca el să plece. Ați văzut cât a stat Dennis Man la noi? Nu o să îmi plece mie Tavi și cu Ianis Stoica la 19 ani. Ei trebuie să joace câțiva ani la noi.
Gigi Becali, potrivit ProSport.