Cum răspunde Croitoru acuzațiilor lui Cristescu de la Craiova

Giosanu Catinca / 10.05.2021, 14:33
Cum răspunde Croitoru acuzațiilor lui Cristescu de la Craiova

Silvian Cristescu, fostul fotbalist al oltenilor, a avut o ieşire grosolană la adresa lui Marius Croitoru. Mommentul a fost surprins de camerele de luat vederi. Oficialul a fost la un pas să se ia la bătaie cu cei de pe banca de rezerve a celor de la FC Botoşani, care se aflau în tribune. Deși s-a abținut de la comentarii, iată că acum antrenorul de la FC Botoșani a răspuns acuzațiilor lui Cristescu de la Craiova.

Cum răspunde Croitoru acuzațiilor lui Cristescu de la Craiova

Silvian Cristescu a fost filmat în timpul crizei de nervi în timp ce înjura de mama focului spre teren, probabil pe Marius Croitoru, pe care ulterior l-a acuzat că a făcut scene obscene spre oltenii care se aflau în lojele de la stadion. Pentru a nu se escalada conflictul, bodyguarzii l-au scos aproape cu forţa pe Cristescu din tribune.

Domnul Croitoru, soțul antrenoarei, sau antrenorul cu portarii de la Botoșani, ne-a arătat degetul. Ne-a făcut semne obscene. Am coborât și au sărit jucătorii de pe banca de rezerve a Botoșaniului. Probabil am greșit și eu. Nu trebuia să cobor acolo, dar nu îmi explic cum acest individ… sau nu e vina lui, e a fotbalului. Nu s-a luat nicio masură cu el!”, a spus Cristescu, aluzie la ceea ce se vorbeşte în lumea fotbalului, anume că soţia lui Marius Croitoru are o influenţă foarte mare la echipa de la Botoșani.

Stadionul „Ion Oblemenco”, la un pas sa devina ring de box. Silvian Cristescu a fost potolit cu greu de fortele de ordine
Silvian Cristescu a fost cu greu oprit de forțele de ordine

Marius Croitoru: ”Eu n-am arătat niciun gest”

Răspunsul lui Marius Croitoru pentru Silvian Cristescu nu a întârziat să apară. Tehnicianul Botoșaniului susține că el nu a făcut în niciun moment gesturi reprobabile către cei de la Craiova.

Sunt tensiuni ale meciului. Îl înțeleg pe dânsul, dar eu n-am arătat niciun gest și nu vreau să comentez mai multe despre persoane pe care le respect.”, a afirmat Marius Croitoru, la Digi Sport Matinal.

De asemenea, antrenorul de la FC Botoșani a explicat decizia de a nu se mai prezenta la interviurile de după meciuri în ultimele runde, când în locul său a apărut Mihai Ciobanu.

Am vorbit cu domnul Ciobanu și am căzut de comun acord să ieșim pe rând. Am văzut ce s-a spus în ultima perioadă, ce s-a scris, nu sunt supărat pe nimeni, dar așa am hotărât. Tot ce s-a vorbit este total adevărat. Sunt posesor de Licența A, dar asta nu înseamnă că muncesc mai puțin.”, a mai spus Marius Croitoru, conform sursei anterior citate.