Cum s-a apărat Răzvan Lucescu după ce PAOK a pierdut cu ultima clasată. Antrenorul român, criticat de greci

Robert Zanfir / 22.11.2021, 18:22
Cum s-a apărat Răzvan Lucescu după ce PAOK a pierdut cu ultima clasată. Antrenorul român, criticat de greci

PAOK Salonic a pierdut în fața ultimei clasate din Grecia, 0-2 cu Atromitos, într-un meci din etapa a 10-a din prima ligă elenă. Răzvan Lucescu a fost foarte criticat după al treilea eșec al sezonului.

Răzvan Lucescu are probleme cu meciurile venite după pauza competițională. PAOK a pierdut trei partide în acest sezon, toate venite după meciurile echipelor naționale.

Cum s-a apărat Răzvan Lucescu după ce PAOK a pierdut cu ultima clasată

PAOK Salonic s-a împiedicat și de ultima clasată din Grecia. Fosta campioană a fost învinsă de Atromitos, 0-2, și se distanțează la 7 puncte de liderul Olympiacos.

Imediat după partidă, antrenorul român a dat vina pe oboseala resimțită de jucătorii săi, după meciurile internaționale.

„Este deja un fapt că după vacanţele pentru echipele naţionale facem jocuri proaste şi avem rezultate slabe. Abia apoi ne găsim ritmul, coerenţa.

Ei au câştigat prin intensitatea şi determinarea de care au dat dovadă. Am jucat într-un ritm lent, nu ne-am mişcat repede, iar ei s-au organizat bine în defensivă. Nu am avut mişcarea pe care o doream între linii.

Am fi putut evita greşeala care a dus la 1-0 şi am fi putut egala la pauză, însă n-am reuşit şi trebuie să recunosc: am evoluat în general prost!”, a spus Răzvan Lucescu, citat de inpaok.com.

Înaintea victoriei cu PAOK, gazdele nu reușiseră nicio victorie în acest sezon. Atromitos avea doar trei puncte în clasament, în 9 etape.

Antrenorul român, criticat de greci

PAOK adună 19 puncte în clasament și este pe locul 3, după 10 etape. Antrenorul român a fost foarte criticat în presa locală, după eșec.

„Când o echipă revine ca și cum s-ar fi întors din vacanța de vară, după a treia pauză consecutivă din cauza echipelor naționale, atunci responsabilitatea revine exclusiv antrenorului.

Exemplele sunt meciurile cu Giannina, Volos și, acum Atromitos. PAOK a plecat având rezultate grozave și s-a întors adormită”, scrie gazzetta.gr.

Ce înseamnă Răzvan Lucescu pentru antrenorii tineri din România

Nae Constantin a vorbit despre ce înseamnă Răzvan Lucescu pentru antrenorii tineri din România. Antrenorul Petrolului a dezvăluit în exclusivitate pentru Playsport ce înseamnă influența lui Răzvan Lucescu asupra carierei lui.

„Pentru cariera mea de antrenor, asta de principal care a fost până acum, Răzvan Lucescu e cam baza. M-am întâlnit cu el după ce am semnat cu Petrolul. Nu sunt un tip care să sun, să mă bag în seamă sau ceva de genul.

Ținem legătura. Îi dau mesaj și îmi răspunde de fiecare dată după succesele pe care le-a avut. Ne-am întâlnit de fiecare dată când am avut ocazia. Am fost o scurtă perioadă și secundul lui la Petrolul, 3 luni de zile în 2014. Avem o relație OK.

După ce am semnat cu Petrolul m-a sunat și am fost foarte bucuros”, a dezvăluit Nae Constantin.