EXCLUSIV. Ce înseamnă Răzvan Lucescu pentru antrenorii tineri din România. Cum i-a schimbat viața lui Nae Constantin, antrenorul revelației din Liga a 2-a

Ștefănescu Dragoș 25.10.2021, 22:51
EXCLUSIV. Ce înseamnă Răzvan Lucescu pentru antrenorii tineri din România. Cum i-a schimbat viața lui Nae Constantin, antrenorul revelației din Liga a 2-a

Răzvan Lucescu este unul dintre cei mai valoroși antrenori români. În exclusivitate pentru Playsport, Nae Constantin a vorbit despre ce înseamnă Răzvan Lucescu pentru antrenorii tineri din România.

Ce înseamnă Răzvan Lucescu pentru antrenorii tineri din România

Petrolul Ploiești este revelația din Liga a 2-a. Echipa ploieșteană se află pe prima poziție a clasamentului din eșalonul secund. În ciuda problemelor de la club, ploieștenii au avut evoluții excelente, dând dovadă de mult profesionalism. Artizanul parcursului foarte bun al echipei Petrolul Ploiești este antrenorul Nae Constantin.

Învitat în cadrul emisiunii Playsport Live, Nae Constantin a vorbit despre munca sa la Petrolul Ploiești dar și despre începuturile carierei de antrenor. Tehnicianul a dezvăluit în exclusivitate pentru Playsport.ro influența pe care a avut-o asupra sa Răzvan Lucescu. Antrenorul de la Petrolul a vorbit și despre relația de prietenie pe care o are cu tehnicianul celor de la PAOK Salonic.

Pentru cariera mea de antrenor, asta de principal care a fost până acum, Răzvan Lucescu e cam baza. M-am intalnit cu el dupa ce am semnat cu Petrolul. Nu sunt un tip care să sun, să mă bag în seamă sau ceva de genul. Ținem legătura. Îi dau mesaj și îmi răspunde de fiecare dată după succesele pe care le-a avut. Ne-am întâlnit de fiecare dată când am avut ocazia. Am fost o scurtă perioadă și secundul lui la Petrolul, 3 luni de zile în 2014. Avem o relație OK.

După ce am semnat cu Petrolul m-a sunat și am fost foarte bucuros. Nu pot să spun cum mi s-a adresat. O înjuratură… Că am semnat cu Petrolul și nu l-am anunțat. Trecuseră câteva zile. I-am spus că vreau să vorbesc ceva cu el și ne-am întâlnit să stăm la discuții. Discuții legate de vestiar și de fani. Ideea de antrenor o am și e greu să mi-o mai schimb acum. A fost o discuție interesantă. Cu el nu am mai vorbit de atunci. M-am tot ținut să îl sun, dar am văzut în programul lui că meciurile sunt destul de dese. Și știu cum este el, cum trăiește meciurile”, a spus Nae Constantin în exclusivitate pentru Playsport.ro

Nae Constantin nu-i uită pe oamenii care i-au fost alături

Antrenorul de la Petrolul Ploiești a vorbit în cadrul emisiunii Playsport Live și despre oamenii care i-au fost mereu alături. Nae Constantin a dezvăluit că Răzvan Lucescu și Daniel Isăilă sunt cei care l-au ajutat încă de la început în cariera sa de antrenor.

El a spus că nu se mai vede selecționer, dar în viață nu ști niciodată ce se întâmplă. Mi-a spus că ori de câte ori am nevoie să îl sun. Vorbea cu cineva în perioada aia și spunea: „Ia uite, bă, Nae s-a apucat să-i bată pe toți acolo”. Eu mă bucur pentru succesele lui și sufăr când nu are rezultate pe care el nu le asteapta. La fel și cu Daniel Isăilă. Sunt oameni cu care am trăit. Cu Răzvan am și jucat, mi-a fost și antrenor. Cu Isăilă la fel. Daniel Isăilă a fost primul care s-a gândit la mine atunci când avea nevoie de un secund. Și pentru oamenii ăștia am tot respectul”, a povestit Nae Constantin.